Спечелете куфари, мини хладилници, суичъри, тениски и чаши Coca-Cola

Снимката е илюстративна

Краен срок - 1 ноември 2020

Кампанията се провежда на територията на Република България, при направена поръчка през онлайн платформата, оперирана от „Деливъри Хироу България“ ЕООД, на адрес: www.foodpanda.bg или през мобилното приложение, за Android и IOS - foodpanda, наричани за краткост „Платформата“, от избрани ресторанти с доставка в град СОфия, Бургас, Пловдив и Варна, изрично посочени на сайта на foodpanda.

В Кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 или навършили 16 години, живеещи на територията на Република България, с изключение на работниците и служителите на foodpanda и техните семейства /съпрузи, деца и родители/.

Участието в Кампанията е обвързано със закупуване на меню, обозначено като „Комбо меню с Coca-Cola” от участващите в кампанията ресторанти на foodpanda.bg

Всеки поръчал чрез платформата foodpanda.bg „Комбо меню Coca-Cola“ автоматично става участник в кампанията и съответно в томболата за 55 бр. награди.

Потребители, осъществили необходимите действия за участие в Кампанията, след изтичане на горепосочения срок, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в томболата.

Всяка поръчка, направена в съответствие с условията, дава право на едно участие в томболата за наградата, като един участник може да спечели само една награда.

Печелившите участници от проведената томбола за наградата ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 05.11.2020 г., в офиса на foodpanda България. Ще бъдат изтеглени и 20 бр. резервни участници, които ще имат правото да спечелят награда.

С всяка следваща поръчка, участникът има по-голям шанс за спечелване на награда.

С изтеглените печеливши ще се свърже служител от Помощния център на foodpanda България, за да потвърди имената, телефонния номер, както и адрес за получаване на наградата. Печелившите ще бъдат обявени на Facebook страницата на foodpanda с трите си имена.

В настоящата Кампания ще бъдат разпределени като награди и 55 бр. от следните артикули:

1. Брандирани Coca-Cola Куфари, размер L – 5 бр.

2. Малки портативни хладилници с 4 x Coca-Cola 330ml – 10 бр.

3. Брандирани Coca-Cola Суичъри от лимитирана колекция на Celio (S, M, L, XL) – 10бр.

4. Брандирани Coca-Cola Тениски от лимитирана колекция на Celio (S, M, L, XL) – 10бр.

5. Комплект от 6 Coca-Cola стъклени чаши – 10 бр.

Наградата се предоставя на участник, отговарящ на настоящите правила за участие в Кампанията.

За да получи наградата си, печелившият трябва да предостави имената си и адрес за доставка на наградата, като ги даде по време на телефонен разговор с агент от Помощния център на платформата foodpanda.bg. Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Кампанията, за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, до печелившия участник, до 30.11.2020 г. и след потвърждение на адрес за доставка. Наградата се доставя на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, последният ще получи SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 (десет) работни дни. Непотърсената награда в този срок няма да бъде раздавана и ще бъде използвана в бъдещи промоции на марката. При доставка на наградата, печелившият трябва да попълни приемо-предавателен протокол в 2 екземпляра за удостоверяване получаване на наградата. Ако спечелилият е под 18 години, то родител или настойник следва да получи наградата.

Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалидни данни за контакт.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара