Спечелете всеки ден ваучер за 50 лв от eMAG!

Краен срок - 9 октомври 2020

Слушай "Шоуто на Блондинките" всяка сутрин, участвай в играта и оцвети есента с eMAG!

"Шоуто на блондинките" ви кани да споделите кои са трите продукта, които могат да бъдат намерени на emag.bg, и които ще направят вашата есен още по-цветна! Нови боти за теб, модерен таблет за детето или пък винтоверт за баща му? Ти избираш!

Влез във страницата ни във Фейсбук и ги сподели с нас. За повече идеи първо отиди на emag.bg.

Всеки ден Fresh! и eMAG ще подаряват по един ваучер за пазаруване на стойност 50 лв. Ще определяме победителите в играта с жребий.

Вашият избор може да бъде най-разнообразен - да забавлява, да е полезен, или пък да е иновативен - най-важното е продуктите да могат да бъдат закупени онлайн от eMAG - защото е по-удобно, по-бързо и по-лесно!

На emag.bg се предлагат над 1 милион продукта в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства, играчки, книги, стоки за дома и градината, продукти за красота и здраве, хоби, модни и спортни стоки.

Включи се в листопада от страхотни оферти на eMAG - със сигурност ще откриете и своите продукти за една цветна есен. Можете да го направите и в движение - през мобилното приложение на онлайн търговеца! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара