Спечелете истински хавайски сърф Kream Ellipse

Краен срок - 30 ноември 2020

В сезона на сърфа у нас от Monster Energy и 360 ти предлагаме да яхнеш вълната на нашата Фейсбук игра и да спечелиш не какво да е, а истински хавайски сърф – Kream Ellipse!

Питаш се как? Чети внимателно надолу.
 

ПРАВИЛА НА ИГРАТА

Стъпка 1: Снимай сърф кадър от сезон 2020.

Важно: Няма значение къде в България е правена снимката стига да е от 2020 г. и основният обект в нея да е хавайски сърф. Кайт, уинд и тн. могат да присъстват само като фонови обекти.

Стъпка 2: Сподели снимката във Фейсбук или Instagram като добавиш хаштаговете на играта #MonsterSurfBG и #360mag и харесаш страниците на MonsterEnergy и 360mag.

Важно: Задължително условие за Фейсбук е когато качваш снимката да я направиш публична от настройките за поверителност, за да можем да я открием! Няма ограничение в броя качени кадри.

Продължителност: Играта “Снимай и спечели сърф” е с продължителност до 23:59 ч. на 30 ноември 2020 г.

Награда: Хавайски сърф Kream Ellipse

Присъждане на наградата: Жури съставено от Оги Начев, Иван Панчев от 360mag.bg и Дойчин Дойчинов от TruRiders внимателно ще прегледат всички кадри и след гласуване ще изберат най-добрия от тях.

Важно: Името на победителя ще обявим на 2 декември 2020 г. в специален пост във Фейсбук страницата на 360mag.

Галерия със снимки: След приключването на играта, в сайта 360mag.bg ще качим специална селекция с най-добрите кадри от играта и техните автори.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара