Спечелете смартфон Nokia 5.3 и 10 подаръчни пакета от Nokia

Краен срок - 30 септември 2020

#ВземетеСевРъце и се включете в третата ИГРА от нашата поредица предизвикателства с награди, посветени на скандинавските култура и начин на живот – този път темата е една от най-популярните традиции в родината на телефоните Nokia - Финландия!

Публикувайте в коментар авторска снимка на вашата версия на “еуконканто” – прочутото финландско състезание по носене на съпруги.😄 Може да се снимате как носите или ви носят на ръце половинката, детето, родител и дори приятел/ка. Просто бъдете креативни! 😉 

На 30 септември ще изтеглим на лотариен принцип 10 от вас, които ще получат специални тематични награди, а един късметлия може да спечели новия Nokia 5.3 с четворна камера!🎉

👉 Повече за еуконканто – това е реален финландски спорт, в който участниците от мъжки пол се състезават, докато носят своите съпруги или други съотборници от женски пол. Целта на всеки отбор е да премине по специална писта с препятствия за най-кратко време. „Съпругата“ може да се носи по няколко начина: на гръб, през рамо или в естонски стил (съпругата виси с главата надолу с крака около раменете на съпруга, хванала го за кръста). 😄

На 30 септември 2020 г. ще изберем победителите на случаен, лотариен принцип чрез приложението commentpicker - https://commentpicker.com/facebook-business.php. Тегленето ще бъде публикувано под формата на видео запис на Nokia Mobile (@NokiamobileBG) на 30 септември 2020 г. Ще се свържем с печелившите и чрез лично съобщение.

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България и на възраст над 18 години. В Играта НЕ могат да участват лица, работещи за Most Computers Bulgaria, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

Организаторът уведомява печелившия до 05 октомври 2020 г. чрез лично съобщение във Facebook и/или отговор към коментара, направен от съответния участник. Избраният участник разполага с 24 часа да потвърди чрез лично съобщение желанието си да получи наградата. Ако Организаторът не получи потвърждение отизбрания на лотариен принцип участник в рамките на 24 часа, има правото да избере друг на негово място.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира даден участник в Играта, ако установи, че той не отговаря или не изпълнява всички условия за участие в Играта.

Забранени са действия от страна на участници в игрите, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от Играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди.

Наградите в Играта са 11 – 10 тематични подаръчни пакета и един смартфон Nokia 5.3

Спечелените награди не може да бъдат заменяни за паричната им равностойност.
Наградите ще бъдат доставени, съгласно персонална уговорка с печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара