Спечелете 10 кашона с лакомства от Sweet Plus

Краен срок - 5 октомври 2020

За да се убедите в изобилието и превъзходното качество на продуктите в нашите магазини, решихме да 🎁 подарим 🎁10 (ДЕСЕТ) ПЪЛНИ с различни ЛАКОМСТВА кашона 📦📦📦📦📦📦📦📦📦📦!

За да спечелите един кашон трябва:

✅ Да харесате страницата ни (така ще научавате за актуалните ни промоции);
✅ Да харесате промоционалната снимка;
✅ Да я споделите публично.

Така може да станете един от десетимата щастливци, които ще се заредят с вкусно настроение за дълго време.

Толкова много лакомства!!! Ще имат и за ядене и за черпене! Ако искат :) 🛒📦🛒🍬🍭🍪🍬📦🛒

Всеки участник има право само на едно участие в „Играта“, независимо от броя на публикуваните си коментари.

Победителите, 10 (десет) на брой,ще спечелят по 1 подаръчен кашон с продукти от фирмените магазини на „Sweet Plus“. Десеттте (10) печеливши ще бъдат определени на 06.10.2020 г., на случаен принцип - чрез томбола, и обявени до 17:00ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на Factory Outlets “Sweet Plus”. Изтеглените участници трябва да се свържат с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на Factory Outlets “Sweet Plus”, в което да посочат телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника, на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Награда: Наградите в Промоцията са както следва:
 Десет (10) броя подаръчни кашони с продукти от фирмените магазини на „Sweet Plus“.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 20 (двадесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара