Спечелете 10 кутии с Nesquik Snack


Краен срок - 8 октомври 2020

Пандишпаново изкушение с млечен пълнеж и какаов вкус...
Кой не би поискал да опита?

Nesquik® знае, че ежедневието на малки и големи е толкова забързано, че често не остава време за спокойно хапване. Но когато намерите свободна минута, Nesquik® Snack е най-вкусната закуска!

Независимо колко задачи имат децата ви в училище, или вие на работави, винаги можете да отделите малко време и да поглезите сетивата си с вкусно лакомство между храненията.

Nesquik® Snack е предпочитан от всички любители на сладките изкушения, независимо от тяхната възраст! Той е идеалната закуска, която да поставите в училищната раница на детето, защото веднага ще го зареди с позитивна енергия и нови сили за учене и весели игри. Децата го обожават заради плътния млечен вкус, но Nequik® Snack е също толкова любим и на родителите, защото им напомня на добре познатия вкус на любимата какаова напитка.

Тъй като съставът е важен и държим да предлагаме качествени продукти, Nesquik® Snack не съдържа добавени консерванти и оцветители. Това ви гарантира, че продуктите са не просто вкусни, но и създадени с мисъл за вашето здраве и здравето на детето ви.

За да направим всички щастливи, създадохме Nesquik® Snack в два различни вкуса – какао и мляко.
Остава само да изберете своя фаворит и да не забравяте да се храните редовно и балансирано!

Включете се в нашата дискусия и спечелете забавни награди със зайчето Куики!

Давате ли на детето си следобедна закуска? С какво бихте комбинирали Nesquik Snack?

10 потребители ще спечелят кутия с по 20 бр. Nesquik Snack. Победителите ще бъдат изтеглени и обявени на 08.10.2020 г.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара