Спечелете 5 дневна почивка за двама в Кавала


Краен срок - 31 юли 2020

‼️ИГРА‼️

Искате ли да си спечелите 5 дневна почивка в Кавала това лято? 🇬🇷🏝☀️Един от вас на томболен принцип ще спечели пет дневна почивка в красива Кавала с включени 4 нощувки за двама в четири звезден хотел с включена закуска!

Ще спечели и безплатна целодневна глинена терапия, безплатен вход до великолепната крепост Кавала и безплатен вход в уникалния музей на тютюна. Разходите на победителя и неговия придружител за PCR тест за Covid-19 (60 евро на човек) ще бъдат възстановени на рецепция в хотела при настаняване след предоставяне на документи за отрицателни тестове. Наградата си заслужава 💕🌊

За да участвате в играта, изпълнете следните 3 стъпки:
1. Харесайте страницата на 1001 Рецепти и Visit Kavala във Facebook;
2. Харесвайте тази публикация;
3. Отбележете ваш близък, с когото искате да пътувате до Кавала, в коментар под тази снимка.

Пожелаваме късмет на всички! 🍀🍀🍀

Срок на играта: 31.07.2020 година.

Победителят ще бъдат обявен до 01.08.2020 година в коментар под тази публикация.

P.S.: Наградата се връчва само на лица, навършили 18 години. Служителите на 1001 рецепти, нейните филиали, рекламни и промоционални агенции и доставчици, както и членовете на близките семейства на екипа нямат право да участват в тази игра. Участието е валидно до 31 юли в полунощ. Победителите ще бъдат обявени в страницата на 1001 рецепти във Facebook на 1 август 2020 година и наградата има незабавна валидност въз основа на наличността на хотела.

Наградата може да се използва до 30 септември 2020 г. Настаняването е за двама и е настаняване в B + B в двойна стая. Всички допълнителни разходи в хотела, т.е. напитки, кафета, храна, се поемат от участниците, същото се отнася и за разходите за транспорт до и от хотела. 1001 рецепти нямат друго задължение, освен да обявят победителите пред ръководството на хотела. Задължението на победителя в играта, различни от спазването на правилата й, е да даде напълно коректно написани имена на победителя (както в паспорт или лична карта) с всички пълни данни, заедно с партньора, който ще пътува до Кавала с него.

Наградата не може да се замени за паричната й равностойност и не може да се подари на друг участник, освен на този, който е участвал и спечелил играта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара