Спечелете продукти на Tupperware на стойност 2000 лв.


Краен срок - 28 юни 2020

Обичаш да готвиш? Всички обожават твоите специалитети? Стремиш се да аранжираш и изпипваш всяка чиния – до последния детайл? И после снимаш всичко, споделяш го с приятели и качваш в социалните мрежи? Ако отговорът на всички тези въпроси е ДА – имаме нещо специално за теб!

Включи се в нашия видео конкурс и стани КУЛИНАРНАТА ЗВЕЗДА НА TUPPERWARE!

Как?

Знаем, че си имаш твой любим интернационален специалитет. Онази вкуснотия от далечни (или не толкова далечни) страни, която винаги приготвяш, когато ще имаш скъпи гости или искаш да зарадваш семейството си, или ... просто ей така, защото я правиш супер!

Снимай кратко видео (до 10 минути) и ни покажи как се прави. Можеш да избираш между предястие, основно ястие или десерт. Използвай каквито и да е продукти и помощници. Важен е вкусът :)

Рецептата, заедно с приготовлението трябва да ти отнема не повече от 60 минути – достатъчно време да спретнеш кулинарен шедьовър, който бързо-бързо изчезва от чиниите и раздава широооки усмивки на всички около масата. :)

Изпрати ни видеото на bulgaria@tupperware.com със заглавие на мейла КУЛИНАРНИ ЗВЕЗДИ 2020 и влез във вкусната надпревара.

Най-добрите 20 видеа ще бъдат качени в нашия YOUTUBE канал, където ще участват в първи кръг и чрез гласуване с лайкове ще определим кой да продължи напред. Стискай палци да получиш най-много палчета, защото двамата финалисти не само ще се състезават за Голямата ни награда, а ще получат уникалната възможност да присъстват на нашия годишен празничен Юбилей! Там ги очакват много изненади и най-важното – точно там, с помощта на звездно жури от мастършефове и food блогъри, ще изберем нашата Кулинарна звезда!

А какво е конкурс без награди?

Всеки класирал се ще получи специални подаръци за участието си в нашите кулинарни кръгове, а големият победител ще получи и Голямата ни награда - продукти на Tupperware на стойност 2000 лв.!

Конкурсът е отворен за всички непрофесионални готвачи и готвачи аматьори.

Стани Кулинарна звезда в света на Tupperware - от удобството на своята собствена кухня!
Краен срок за изпращане на видеата 28.06.2020.

Очакваме те!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара