Спечелете 3 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Lidl


Краен срок - 6 май 2020

Гергьовденската овца се скри… НО ние знаем къде е 😉🍀 Открий я между страниците на брошурата на Lidl Bulgaria тук 👉 https://bit.ly/35tHZSh и виж как да се включиш в томболата за 1 от 3 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване в Lidl.

Провери имейла си на 7 май 📧 и виж дали печелиш! Ще се свържем единствено със спечелилите участници, а имената им ще обявим след 12:00 ч. и под този пост. 🕙

За да участва в Играта, Участникът трябва в рамките на Периода на
провеждане на Играта:
1. Да посети актуалните седмични брошури на LIDL, публикувани в Broshura.bg в
периода на Играта - 01.05-06.05.
2. Да открие страницата със символа с Гергьовденската овца, която изглежда по следния начин: и да проследи овцата към следващата стъпка чрез бутона “Виж тук”.
3. Да отговори вярно на поставения въпрос.
4. Да попълни вярно съответната информация в предвидените за тази цел задължителни полета: име и фамилия, имейл адрес, телефон за контакт.

В рамките на Периода на провеждане на Играта, всеки Участник може да участва само веднъж.

 В случай че Участникът бъде изтеглен като победител, ще бъде известен чрез имейл на посочения електронен адрес и/или телефонен номер след 12:00 ч. на 07.05.2020 г.

За валидно се счита единствено участие, изпълнило всички условия, поместени в точка 6.

В томболата за изтегляне на печеливши за наградите имат право да участват само отговорилите вярно на поставения въпрос. Печелившите участници в играта ще са трима. Всеки от тях ще бъде определен на случаен принцип чрез инструмента за произволно теглене https://random-ize.com/pick-from-list/, а имената им ще бъдат споделени на Facebook страницата на Broshura.bg: https://www.facebook.com/Broshura.bg/ след 12:00 ч. на 07.05.2020 г.

Наградите са: 3 (три) ваучера за пазаруване в търговските обекти на LIDL в цялата страна, всеки от тях на стойност 50 (петдесет) лева. Наградите не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност или да бъдат преотстъпвани на трети лица. Ваучерите следва да бъдат използвани в срокът, обозначен на тях, както и при спазване на условията, описани на самия ваучер.

След 12:00 ч. на 07.05.2020 г. ще се свържем само със спечелилите участници чрез предоставения във формата за регистрация имейл адрес. Ако до 14.05.2020 г. спечелилите не предоставят потвърждение за получаване на наградата по имейл, Организаторът ще се свърже с тях по телефон, посочен във формата за регистрация в Играта. При невъзможност да се свържем със спечелил участник или при непотвърждаване получаването на наградата, то той губи правото си за получаване на наградата и ще бъде изтеглен друг печеливш на негово място.

Печелившият Участник следва в срок до 5 (пет) работни дни, считано от датата на получаване на имейл, уведомяващ за спечелването на Наградата, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен валиден адрес за получаване. Потвърждението става през изпращане на отговор до получения имейл и/или по време на телефонния разговор.

Организаторът изпраща наградата в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на потвърждението по т.13. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. Организаторът не носи отговорност за невъзможност и/или забавяне при предоставяне на описаните награди, поради независещи от него обстоятелства (забавяне на доставка, проблем с куриерска фирма, грешно изписани или непълни данни за доставка и т.н.).


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара