Спечелете 5 комплекта с премиум козметика от LIERAC


Краен срок - 7 юни 2020

Mamamia.bg обявява конкурс за текст на тема „Моята история от изолацията“.

С какво ще запомните последните месеци, в които пътуванията, работата, училището и потребностите ни бяха ограничени заради пандемията от коронавирус?

Очакваме вашия кратък личен текст.

5 от най-добрите истории ще получат страхотни награди – премиум козметика от LIERAC, а най-интересните и любопитни разкази ще бъдат публикувани през юни на нашия сайт.

Споделете вашата весела, тъжна, невероятна или просто лична история, свързана с времето, прекарано в изолация. Това може да е описание на случка, спомен, изживяване, впечатление, емоции, уроци. Какво преживяхте? Какво научихте? Какво забравихте? Какво спечелихте? Какво загубихте? Има ли нещо, което ще ви липсва след изолацията? Какво не успяхте да направите заради пандемията?

По желание можете да придружите историята си със снимка. Разгледайте снимките от последните месеци в телефона си – те могат да ви припомнят нещо забравено и да ви дарят с нужното вдъхновение.

– Изпратете своите истории (с или без снимки) на редакционната поща: office@mamamia.bg до 7 юни 2020 година.

– В мейла напишете трите си имена, населено място, телефон и имейл адрес за кореспонденция.

– Нека дължината на текста да не е повече от 2 стандартни машинописни страници (Word, Times New Roman, 12 пункта)

5 от историите, които най-много се харесат в редакцията на Mamamia.bg, ще спечелят 1 бр. дневен и нощен луксозен гел-крем за нормална и комбинирана кожа от серията MAGNIFICENCE на LIERAC. Към него победителите ще получат и крем-пяна LIERAC за бързо почистване на кожата (идеален за мазна и комбинирана кожа).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара