Спечелете ваучери за 500 и 100 лв. от Мебели Виденов


Краен срок - 10 май 2020

Участниците в томболата трябва да изпълнят следните условия: Да напишат своята електронна поща в посоченото за участие поле, с което се съгласяват да получават на своята електронна поща промоционални предложения и друга информация от името на Организатора.

Всеки, изпълнил правилно условията на томболата и отговарящ на настоящите Правила, участва в жребия за спечелване на един от 6 ваучера.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната томбола, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

С изпълнението на условията за участие, с цел информиране на победителите, участниците дават право на Организатора да публикува имената на печелившите на своя сайт www.videnov.bg или фейсбук страницата си.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници така, както е описано в точка 1.3. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Наградите са: 6 бр. ваучери – 1 бр. ваучер на стойност 500 лв. и 5 бр. ваучери, всеки на стойност 100 лв.

Спечелената награда не може да бъде заменяна. Наградата не може да бъде разменяна за паричната ѝ или друга равностойност. Ваучерът важи за продуктите предлагани на сайта/търговската мрежа на Организатора и се използва еднократно. При покупка под стойността разликата не се възстановява. При покупка над стойността разликата се доплаща от преносителя. Преносителят може да бъде само пълнолетно лице.

За да усвои своята награда, всеки един от печелившите участници следва да направи онлайн поръчка, поръчка през кол центъра или поръчка в един от търговските обекти на Организатора. След получаване на електронното писмо, с което Организаторът ги информира, че са спечелили, участниците имат 2 месеца за усвояване на своята награда – ваучер.Усвояването ще може са се осъществи чрез въвеждането на код при извършване на поръчка, като ще се регистрира съответната отстъпка спрямо стойността на спечеленият ваучер.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара