Спечелете 3 ваучера по 500 лв. от мебели ВиденовКраен срок - 11 май 2020

Даваме начало на нашата вдъхновяваща игра „Моят дом с Мебели Виденов“, в която можете да вземете участие на сайта на Мебели Виденов.

Споделете ни снимка/и на любимия ви кът вкъщи, подреден с един или повече продукти от Мебели Виденов, като я качите на техния сайт.

Всяка седмица най-харесваните интериорни вдъхновения ще бъдат публикувани на нашата Фейсбук страница, както и в нашия Инстаграм профил. В края на играта ще изтеглим на случаен принцип трима участници, които ще спечелят ваучер на стойност 500 лева.


Очакваме вашите идеи, които да ни вдъхновят и да ни покажете колко красив изглежда домът ви, обзаведен с Мебели Виденов.

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България, което има РЕАЛЕНА електронна поща, има навършени 18 години преди датата, която поставя начало на играта и е изпълнил правилно условията описани в чл. 4 на настоящите правила.

Участниците в играта трябва да изпълнят следните условия: Участници трябва да направят една или повече снимки на кът от техния дом, в който присъства поне един продукт закупен от Мебели Виденов и да я/ги качат в сайта на Организатора на играта, като се регистрират с активна електронена поща.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в жребия за спечелване на една от 3-те награди.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

С изпълнението на условията за участие, участниците дават право на Организатора да публикува имената на печелившите на своята Facebook страница https://www.facebook.com/MebeliVidenov/, Instagram страница - https://www.instagram.com/videnov.bg/ както и на уебсайта videnov.bg. Организатора има правото да публикува по избор снимките, които участниците са качили в уебсайта на Организатора, без за това да дължи възнаграждение.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници така, както е описано в точка 1.3. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Наградите са 3 броя ваучери, всеки на стойност 500 лева.

Спечелената награда не може да бъде заменяна. Наградата не може да бъде разменяна за паричната ѝ или друга равностойност. Ваучерът важи за продуктите предлагани на сайта/търговската мрежа на Организатора и се използва еднократно. При покупка под стойността разликата не се възстановява. При покупка над стойността разликата се доплаща от преносителя. Ако се наруши целостта на ваучера, същият е недействителен. Преносителят може да бъде само пълнолетно лице.

За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и магазин на Организатора, от който иска да получи ваучера под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организаторът се е свързал с участника) в 10 дневен срок от публикуване на печелившите. Наградата може да бъде взета от посочения магазин на Мебели Виденов в едномесечен срок след свързване с печелившия.

В случай, че Организаторът не може да де свърже с печелившите след три неуспешни опита по вина на клиента, печелившите ще бъдат заменени с резерви.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара