Спечелете 3 кутии с вафли Боровец


Краен срок - 12 април 2020

🏡Игра с БОРОВЕЦ у дома🏡

Сподели къде си криеш вафлите вкъщи в коментар с текст или снимка и можеш да спечелиш кутия вафли Боровец!

С тях ще ти дойде и вдъхновението за ново скривалище 😉😉😉

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на „Ден и Нощ” ООД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на “Боровец” - вафли и бисквити във Facebook https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits/. Регистрацията за участие се осъществава с коментар под поста на играта. Участниците трябва да напишат в коментар къде крият вафлите си вкъщи.

Награди: 3 победителя ще спечелят по 1 кутия вафли по избор

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са комрнтирали. Томболата ще бъде теглена на 13.04.2020 г. в 12:00ч., като печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на “Боровец” - вафли и бисквити във Facebook на 13.04.2020г. (до края на работния ден). Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви (3 броя), в случай че печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 дни от изтеглянето на печелившите участници да се свърже с тях в съобщение във фейсбук.

За да получи наградата си, всеки победител се съгласява в рамките на до 1 ден да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка.

Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него до 1 ден след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш;

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара