Спечелете безжични слушалки Samsung Galaxy Buds +


Краен срок - 20 април 2020

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК.

Играта се провежда на страницата на VIVACOM в Instagram

За да е валидно участието Ви в играта трябва да:
- последвате профила на VIVACOM в Instagram;
- в своя профил да публикувате снимка от вкъщи с оранжев елемент;
- да добавите #кодоранжево.

Профилът ви трябва да е публичен, за да можем да видим снимката. Всеки участник има право да участва с неограничен брой снимки. Организаторът не носи отговорност за съдържанието на снимките, както и в случаи, че има нарушени авторски права от участник в Играта, използвал и публикувал чуждо съдържание. Всеки участник в настоящата игра носи отговорност при публикуване на своята снимка за спазването и ненарушаване на правилата на играта. С публикуването на снимка за участие в играта всеки потребител декларира и гарантира, че същата е лична авторска и се съгласява тя да бъде използвана за целите на настоящата игра.

Награди: 3 бр. безжични слушалки Samsung Galaxy Buds + 7. Определяне на печелившите.

Печелившите участници ще бъдат избрани на случаен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM в Instagram https://www.instagram.com/vivacombg/ Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име чрез стори в Instagram на официалната страницата на VIVACOM в Instagram на 21.04.2020г.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочените от тях профили в Instagram чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора в Instagram следните свои лични данни: три имена и телефон за връзка, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. Победителеят следва да посочи и адрес за доставка до офис на Еконт, където да бъде изпратена неговата награда.

Организаторът ще предостави наградата на печелившия на посечен от него адрес до офис на Еконт веднага след като обстоятелствата го позволяват, като всеки един от спечелилите ще бъде допълнително уведомен за срока на получаване на своята награда. При получаване на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност, единствено с цел удостоверяване на самоличността му.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара