Спечелете 5 PlayStation 4 Pro и 100 смарт часовника


Краен срок - 20 май 2020

Очакват те вълнуващи приключения със стикерите на Animal Planet в Billa! Ще опознаеш животни от цял свят и ще видиш как оживяват в телефона ти!

Пазарувай в твоя BILLA магазин и за всеки 15 лв. от покупката, ще получиш 4 безплатни стикера. Събери цялата колекция от 156 стикера, сред които с AR и видео ефекти!

Спечели 1 от 5 PlayStation 4 Pro или 1 от 100 смарт часовника!

Събирай и сканирай стикери с приложението Billa Animal Planet в периода от 9.04.2020 г. до 20.05.2020 г. и участвай в томбола за 1 от 5 PlayStation 4 Pro или 1 от 100 смарт часовника.

Как да участваш?

1. Свали приложението Billa Animal Planet

2. Сканирай всички стикери със знак AR на мястото за сканиране в приложението

3. Заяви участие в томболата с формуляра, който ще получиш

В периода на Кампанията от 09.04.2020г. до 20.05.2020г (включително) всяко лице, което има право и желае да участва в Играта следва да:

    Да свали през телефона си мобилното приложение BILLA ANIMAL PLANET APP (наричано по-долу Приложението), което е съвместимо с устройства, поддържащи Android и iOS оперативна система и е специално разработено за целите на Играта
    Да събере 10 (десет) броя стикери с изображения на животни ANIMAL PLANET с допълнителна реалност (АР стикери) съгласно правилата на Кампанията. В Играта участват само стикери с допълнителна реалност (АР стикери). В Играта не участват останалите видове стикери, включително и тези с видео, въпреки че Приложението съдържа фукционалност, която позволява преглед на видео стикерите.
    да сканира през Приложението всеки един от събраните 10 (десет) броя стикери с изображения на животни ANIMAL PLANET с допълнителна реалност (АР стикери) и да го запази;
    след събиране, сканиране и запазване на 10-те (десетте) стикери с изображения на животни ANIMAL PLANET с допълнителна реалност (АР стикери) да се регистрира през Приложението за участие в томбола за награди чрез въвеждане на две имена, телефон и населено място, в което живее и да заяви участие в томбола чрез натискане на съответния бутон.

След успешна регистрация и заявяване за участие в томболата участникът придобива участие в томбола за теглене на предметни награди, както следва:

Сони Плейстейшън/Sony Playstation 4 Pro 1TB Fortnite Neo Versa - 5бр
Смарт часовник/Canyon Smartwatch CNE-KW21BL - 100бр

Сваляйки Приложението, а също и регистрирайки се за участие в томболата участникът автоматично безусловно приема и се съгласява с настоящите Правила, задължава се да ги спазва, както и да изпълнява всяко решение, взето от Организатора, включително всяко тълкуване на Правилата, както и дава съгласие за обработка на личните му данни и се съгласява с Политиката за поверителност на Организатора .

На 21.05.2020г. Организаторът провежда томбола и изтегля на случаен принцип 105 (сто и пет) печеливши лица измежду регистриралите се за участие в томболата.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на 22.05.2020г г. на www. billa.bg, като ще бъдат обявени 2 имена и телефонен номер със заличени последни

Всеки от печелившите се уведомява от Организатора по телефон за спечелената от него награда.

По телефона спечелилият участник трябва да потвърди, че желае да получи спечелената награда и да посочи адрес на територията на страната, на който желае да получи наградата. Наградите се изпращат от Организатора за негова сметка чрез куриер до посочения адрес. Когато спечелилият награда е между 14г. и 18г. се изисква допълнително и потвърждение от родител или законен представител, както и негов подпис заедно с подписа на спечелилото лице върху товарителницата. Отделно от това, предаването на наградата от куриера на спечелилото лице става допълнително и след подписване на приемо-предавателен протокол, като в случай, че спечелилото лиц е между 14г. и 18г., протоколът се подписва и от родител или законен представител.

Крайният срок за получаване на всички награди е 22.06.2020 г. Ако спечелило лице не е открито на посочения от него адрес в указания срок и това е удостоверено от куриер, то губи правото си да получи наградата. Всички претенции за награди, предявени след определения краен срок, се считат за невалидни.

В случай че в рамките на три дни, считано от датата, следващата тази на публикуване на печелившите, спечелил участник не отговори на позвъняванията на БИЛЛА, респ. при свързване с него по телефона не потвърди получаването на наградата, същият губи правото да получи награда.

Наградите се получават лично. В случай че награда бъде спечелена от участник, навършил 14 години, Организаторът ще предостави наградата на спечелилия само при изрично приемане на наградата от негов родител или друг законен представител, присъстващ на мястото на приемане.

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Нямаше никакви резултати от томбола, не спазиха уаловията, само че децата се надяваха!!!! Как може да са така некоректни!??

    ОтговорИзтриване
  2. Много бих искал да участвам!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара