Спечелете раници, сетове за сирене, табли за игра и много узо


Краен срок - 15 юни 2020

Участието в играта е обвързано с покупка на бутилка Узо Пломари 700ml или 1l, или Премиум клас Узо Адоло  700ml или 1l.

Участието се извършва посредством следния механизъм:
Всеки участник трябва:
Да се запознае и да приеме официалните условия на играта;
Да закупи бутилка Узо Пломари 700ml или 1l, или Премиум клас Узо Адоло;
Да участва в играта, като регистрира фискалния бон от извършената покупка в сайта на играта;

Всеки участник, закупил бутилка Узо Пломари 700ml или 1l, или Премиум клас Узо Адоло 700ml или 1l. и регистрирал фискалния бон от направената покупка, на която задължително е изписано като артикул името на продукта - Узо Пломари или Узо Адоло, както и разфасовката, участва в томбола, която ще се проведе на 18.05.2020 г. И 16.06.2020 г. и в която ще бъдат изтеглени печелившите участници за следните награди:

Узо Пломари 0.700ml – 50 бр.
Узо Адоло 0.700ml – 50 бр.
Узо Пломари 3l – 10 бр.
Рекламни табли за игра Пломари- 20 бр.
Дървен сет за сирена- 20 бр.
Раница с Узо Пломари 200мl, узо адоло 200мl и
Узо Матарери 200мl- 20 бр.

Всички печеливши участници за наградите, описани в т.6.1, ще бъдат обявени два пъти на следните дати на 18.05.2020 г. И 16.06.2020 г.

Участниците , спечелили  награди от играта, ще бъдат обявени с две имена в меню победители на уебсайта http://game.selectedbrands-co.com  , както и на facebook страницата  https://www.facebook.com/ouzoofplomari/

Всеки участник може да участва с неограничен брой касови бележки за спечелването на съответните награди, описани в т.6.1.

ОРГАНИЗАТОРИТЕ На играта обявяват победителите, спечелили  наградите в специална публикация на страницата https://www.facebook.com/ouzoofplomari/ и  ги публикува в менюто „победители” на уебсайта http://game.selsectedbrands-co.com

Организаторите поемат ангажимент  да уведомят  публично всеки един от победителите. Публично се счита съобщението, отправено на сайта http://game.selectedbrands-co.com  , както и във facebook канала на марката, както и такова, изпратено от всякакъв дигитален медиум. Победителят, в случай че желае да получи спечелената награда, поема ангажимент да се свърже с организаторите след публичното си уведомяване и да предостави своите данни за контакт, както и друга необходима информация за получаване на награда.

Всеки победител ще бъде публикуван в менюто „победители” на уебсайта http://game.selectedbrands-co.com   /, както и в специална публикация на страницата https://www.facebook.com/ouzoofplomari/

След публикуването на името на победителя, в 15-дневен срок, победителят трябва да се свърже с организаторите на посочените телефон и/или електронен адрес, и да предостави поисканата информация за контакт,  за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Ако победителят не се свърже с организаторите в рамките на 10 работни дни, губи правото да получи своята награда и организаторите имат право да изберат друг участник, който да получи наградата.

Наградите се предават лично или чрез куриерска фирма на спечелилите участници в срок от две седмици след предоставяне на необходимата контактна информация от победителя на организаторите. 

При получаване на наградите, победителите се идентифицират с лична карта.

За да получат наградите си, победителите се съгласяват да предоставят следните данни на организаторите:
Адрес
Три имена
Телефон за връзка
И-мейл адрес
Касова бележка, чийто номер съответства на изтегления печеливш и ясно показва, че е закупен продукт от изброените в 6.1

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара