Спечелете комплект от парфюм и козметичен продукт


Краен срок - 28 април 2020

🎁Играй с Parfium.bg 💜

Ако искате да спечелите не един, а два 🎁🎁 подаръка:

✅ Напишете името или номера на парфюма, който желаете да спечелите и тагнете човека, на когото първо ще се похвалите. ☺️
✅ Харесайте този пост и страницата ни.

Можете да се включите в играта до 28.04.2020 в 23:59ч и на 29.04.2020 на случаен принцип ще изтеглим Победителя.

Участието в Играта изисква публикуване на коментар с тагване на приятел под поста, който обявява играта, във Фейсбук страницата на Parfium.bg https://www.facebook.com/Parfium.BG/
Само лицата, направили коментар с тагване на приятел под поста за играта със своя активен профил във Фейсбук, ще бъдат включени в списъка с участници, между които на случаен принцип ще бъдe изтеглен 1 печеливш.

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка на продукти от Parfium.bg или на друго.

Всяко използване на фалшиви или двойни профили и съмнението за употреба на такива профили води до изключване на участника от тегленето на наградите.

Всеки участник има шанс да получи 1 награда.

За да получи наградата си печелившият участник, трябва да отговаря на параграф 3 от Условията и да е съгласен с Условията и правилата на Играта.

В срок от 48 часа след публикуването на списъка с печелившите, всеки печеливш участник трябва да изпрати лично съобщение на Организатора със своите лични данни (име, фамилия, точен адрес за доставка, мейл и телефон за връзка), за да може наградата да бъде изпратена.

В случай че участникът не е предоставил в срок изискваната информация, това ще се счита за отказ от наградата и Организаторът ще се счита за освободен от ангажимента си да изпрати наградата и няма да я изпраща.

Наградите ще се доставят в работни дни с куриер в срок до 10 дни след като Организаторът е получил лично съобщение с необходимата информация за връзка с печелившия участник и точен адрес за доставка. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара