Спечелете туристическа раница Deuter Futura 22SL или Deuter Futura 24


Краен срок - 22 април 2020

Омръзна ли ти да стоиш вкъщи? Липсват ли ти забавните приключения сред природата и контактът с приятелите? Имаме нещо за теб. 

Предизвикваме те! Включи се в нашето 4-седмично предизвикателство #споделиемоцията!

Как да се включиш?

Прерови снимките от приключението, което ти е донесло най-приятните емоции и е оставило незабравими спомени у теб. Харесай си най-хубавата снимка и ни я прати на: spodeliemociata@stenata.com с кратък разказ за приключението или за ролята на любим продукт от „Стената“ в него. Условието ни е снимката ти да бъде авторска и с минимална ширина 800 пиксела. Запазваме си правото да я публикуваме с името ти на нашия сайт или на страницата ни във Фейсбук и Инстаграм, ако много ни хареса.

Идеята на играта е да припомним на себе си и на приятелите си хубавите моменти и да се заредим с надежда, че скоро ни чака същото, затова следващата стъпка е да споделиш снимката с текста в профила си, като добавиш таг #споделиемоцията #екипирайемоцията.

Докога можеш да се включиш?

Имаш 4 седмици (от 25. 03. 2020 г. до 22. 04. 2020 г.) да преровиш всички албуми и да харесаш най-любимата снимка.

Какво можеш да спечелиш?

Освен приятните емоции, към които ще се върнеш, може да спечелиш туристическа раница Deuter Futura 22SL или Deuter Futura 24 по избор. Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще бъде обявявен с видео пост на страницата на „Стената“ във Фейсбук и Инстаграм.

Името на печелившия ще бъде обявено на 22. 04. 2020 г. във Фейсбук и Инстаграм страниците на „Стената“, както и на сайта www.stenata.com до 3 дни след изтеглянето. Ще се свържем със спечелилия през имейл или по телефона, за да получим необходимата информация за получаването на наградата. Наградата ще бъде изпратена по куриер до посочения от теб адрес. За да те включим в томболата, не забравяй да добавиш името, годините си и телефонен номер за обратна връзка, когато ни изпратиш имейла със снимката и текста.

Екипът на магазини „Стената“ ти желае приятни емоции и успех!


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара