Спечелете телевизори, телефони, прахосмукачки, кафемашини, смарт часовници


Краен срок - 30 април 2020

За да се включи в Играта, всеки участник трябва да посети интернет страницата на Зора, да приеме настоящите условия и да попълни коректно формата за участие, като предостави име и фамилия, имейл адрес и телефонен номер за контакт.

Участието в Играта е безплатно и не е обвързано с покупка на определен продукт или услуга.

В тегленето за Наградата участват само участници, които отговарят на условията на Играта и са изпълнили условията за участие.

Всеки участник участва в томболата за разпределяне на наградите еднократно.

Потребители, които са се регистрирали за участие в Играта след изтичането на периода на провеждане на Играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в тегленето на наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:
1 (един) брой Телевизор LED LCD Hitachi 65HK5100 4K UHD SMART
1 (един) брой Телевизор LED LCD Samsung UE32N4302 SMART
1 (един) брой Смарт часовник Huawei WATCH GT FTN-B19I DARK GREEN LEATHER STRAP INDIGO
1 (един) брой Прахосмукачка Midea РОБОТ MR02
1 (един) брой Пречиствател Finlux APF-500 PureSense
5 (пет) броя Мобилни телефони Samsung SM-A202FZKD GALAXY A20E DS BLACK
5 (пет) броя Кафемашини Finlux FEM-1694WH
5 (пет) броя Прахосмукачки Daewoo RGH-210R RED

Определянето на победителите и разпределението на наградите се извършва на случаен принцип в присъствието на нотариус на 14.05.2020 г. В деня на жребия имената на победителите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Зора, Фейсбук страницата на ЗОРА, YouT канал на Зора. Печелившите ще бъдат информирани за спечелването на награда чрез данните за контакт, предоставени при регистрацията им, на https://zora.bg/page/tombola-mart-2020 , в срок до 5 дни след изтеглянето им, но не по-късно от 22.05.2020 г.

Печелившият трябва да отговори най-късно до 5 дни след получаването на информационния имейл, че желае да получи наградата. 4.4. В случай че Организаторът не може да осъществи контакт с печелившите и печелившите не потвърдят съгласието си до 22.05.2020 г ., Организаторът си запазва правото да предостави наградата на резервен Участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.

Зора не носи отговорност при невъзможност за свързване с печелившия поради предоставени грешни данни за контакт или поради други, независещи от Зора причини.

Наградите се връчват във вида, в който са обявени, не могат да се заменят с други или да се предоставя паричната им равностойност.

Наградата се получава на място в обект на Организатора или чрез куриер срещу попълнен и подписан от Печелившите Приемо-предавателен протокол за получаване на награда. Печелившите ще бъдат информирани на предоставените от тях контакти за връзка при регистрацията им за участие кога и в кой обект на Организаторамогат да получат наградата си.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара