Спечелете 100 великденски комплекта от Milka


Краен срок - 19 април 2020

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКАТА НА ПРОДУКТИ И/ИЛИ УСЛУГИ!

Промоцията е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България на възраст над 16 години с изключение на служителите на Монделийз България ЕООД, Монделийз България Холдинг АД, Монделийз България Продакшън ЕООД, Монделийз Юръп Сървисиз ГмбХ – Клон България, Монделийз Юръп Прокюърмънт ГмбХ – Клон България, Карат България ООД, Проксимити София ЕООД, Лео Експрес ЕООД, Мейт Адвъртайзинг ЕООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

За да участва в Играта, всеки участник трябва дa изпълни следните стъпки:
    Стъпка 1: Да влезне на сайта на www.potursinejnostta.milka.bg
    Стъпка 2: Да открие 20-те скрити продукти Milka в рамките на 2 минути. Необходимо условие е да завърши успешно поне една игра, за да има право на участие в съответното седмично теглене.
    Стъпка 3: Да се регистрира като попълни следните полета (всички са задължителни):
        - мобилен номер;
        - потвърждение на captcha кода;
        - потвърждение(чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и ако е печеливш, неговият/нейният имейл ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg
    Единният идентификатор на всеки участник е неговият мобилен номер. За коректното отчитане на успешните опити на участника той трябва да използва един и същ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.
    Всяка игра е с продължителност 2 минути, в които трябва да бъдат открити всички 20 скрити продукта Milka. Всеки има неограничен брой опити. В случай, че участник не успее да открие всички продукти в рамките на една игра, то може да започне отначало.
    Всяка успешно изиграна игра и направена валидна последваща регистрация в сътоветната седмица осигурява участие в съответното седмичнотеглене, с което участникът увеличава шанса си да спечели награда.

За периода на играта СА ПРЕДВИДЕНИ общо 100 бр. Milka продуктови комплекта, разпределени по следния начин:
        25 бр. Milka подаръчен комплект за период 1 (23.03 – 29.03.2020 г. включително)
        25 бр. Milka подаръчен комплект за период 2 (30.03 – 05.04.2020 г. включително)
        25 бр. Milka подаръчен комплект за период 3 (06.04 – 12.04.2020 г. включително)
        25 бр. Milka подаръчен комплект за период 4 (13.04 – 19.04.2020 г. включително)

Всеки Milka великденски продуктов пакет съдържа следните продукти:
        1 бр. Milka яйца с млечен крем 136 г
        1 бр. Milka мини шоколадови яйца 100 г
        1 бр. Milka плюшена играчка с продукти 96 г
        1 бр. Milka великденски заек 45 г
        1 бр. Milka великденски микс 126 г
        1 бр. Milka великденски Oreo микс 182 г

Тегленето на печелившите ще се извършва след края на всеки период на активността измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“ за конкретния период:
        Период 1 – 23.03 – 29.03.2020 г. включително - тегленето се извършва на 30.03.2020 г.
        Период 2 – 30.03 – 05.04.2020 г. включително - тегленето се извършва на 06.04.2020 г.
        Период 3 – 06.04 – 12.04.2020 г. включително - тегленето се извършва на 13.04.2020 г.
        Период 4 – 13.04 – 19.04.2020 г. включително - тегленето се извършва на 21.04.2020 г.

Печелившите ще бъдат публикувани на сайта в рамките на 48 часа след края на всеки период от Играта чрез техните мобилни номера, които ще бъде публикувани на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер.

Един участник може да спечели само една награда за периода на играта.

Всеки участник може да достигне до максимум 5 участия в теглене за съответната седмица. Всеки участник може да достигне до максимум 20 участия в теглене за целия период на активността.

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888423069 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен номер и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.


ЛИНК за участие

3 Коментари

 1. Къде публикувате победителите от играта?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За тази игра може да проверите в сайта на организатора. Ние ще ги публикуваме тук като приключи играта.

   Изтриване
 2. Благодаря. Получих си наградата. Да сте живи и здрави

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара