Спечелете фотоепилатор Braun Silk-expert PRO 5


Краен срок - 17 април 2020

🎁🎁🎁 СПЕЧЕЛЕТЕ фотоепилатор Braun Silk-expert PRO 5!

Заедно с Braun пожелахме да ви зарадваме, като подарим на една от вас най-новия модел фотоепилатор за домашна употреба на марката, Braun Silk-expert PRO 5

✈️🏝 УСЛОВИЕТО е просто: Споделете в коментар под този пост кое е първото място, на което си мечтаете да се озовете тази пролет и защо!

Крайният срок е 17 април, когато екипът ни ще избере най-оригиналният и вдъхновяващ разказ и ще обявим тук името на победителя 🌸 Желаем ви късмет, оптимизъм и смели мечти!

Започнете своята програма с Braun Silk-expert PRO 5 сега и посрещнете лятото с удоволствието от трайно гладката кожа!

Това е мечтата на всяка жена, нали? Да не трябва да се грижим непрестанно да премахваме нежеланото окосмяване, а вместо това да се наслаждаваме на горещите месеци уверени в себе си и спонтанни.

Ефективен и безопасен за използване, той непрекъснато “чете” тена на кожата във всяка отделна зона, благодарение на технологията SensoAdapt. С нея мощността на всеки един импулс е съобразена с точно този участък на кожата и това какво е количеството на меланина в нея. Braun Silk-expert PRO 5 има специални режими на използване дори за много чувствителна кожа, както и втора глава за прецизно третиране на по-малки или труднодостъпни зони. Не се препоръчва за жени с тъмен тен на кожата.

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара