Спечелете уред за бавно готвене


Краен срок - не е посочен

🎁 Играй и СПЕЧЕЛИ 🎁

Отговори на въпроса❓Важно ли е за теб на пазара да има салати без консерванти и защо❓Твоят коментар те включва в томболата за уред за бавно готвене.

✅ Припомняме ти, че “Веселина” са първите и единствените салати на пазара, които са БЕЗ консерванти и с удължен срок на годност. Научи повече➡ http://bit.ly/2Ggd3sN

Победителят ще бъде известен с пост на стената на страницата на Салати Веселина https://www.facebook.com/salativeselina и чрез отговор на неговия коментар.

Играта на стената на страницата на Салати Веселина се провежда по следния начин: всеки, който иска да участва в играта, трябва да влезе на официалната Facebook страница на Салати Веселина https://www.facebook.com/salativeselina и да изпълни условието на играта.

Изпълнителят известява спечелилите участници чрез отделен пост на стената на Салати Веселина, в който са упоменати името/имената на печелившия/печелившите участник/участници.

За да получи наградата си, печелившият/печелившите следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка под формата на лично съобщение в страницата на Салати Веселина в срок от 5 дни след уведомяването му.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара