Спечелете почивка в Банско за Свети Валентин


Краен срок - 12 февруари 2020

💕 БОРОВЕЦ ИГРА 💕

Спечели две нощувки в Гранд Хотел Банско за Свети Валентин с включени закуска, обяд, вечеря и спа услуги!

Просто покажи в коментар как споделяш вафла Боровец с твоя любим човек, тагни го и ще участваш в томбола за специалната ни награда. Ползвай текст, снимка, видео или бумеранг.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на „Ден и Нощ” ООД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на Боровец - вафли и бисквити във Facebook https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits/. Участниците се регистрират за участие, като покажат в коментар как споделят вафла “Боровец” с любимия си човек . С регистрацията си, участниците приемат настоящите правила. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта. Всеки участник може да се регистрира за участие само веднъж и да спечели само една награда.

Награди: 2 нощувки (14 и 15 февруари) за двама човека в “Гранд Хотел Банско” с включени закуска, обяд и вечеря и ползване на спа услуги.

Печелившия се определя с томбола на случаен принцип измежду всички, които са показали в коментар как споделят вафла Боровец със своя любим човек. Томболата ще бъде теглена на 12.02.2020 г., като печелившиият участник ще бъде обявен на страницата на Боровец - вафли и бисквити във Facebook на 12.02.2020 г. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви (1 брой), в случай че печелившият не предявижелание да получи наградата си в определения за това срок.
Организаторът се задължава в срок до 1 ден от изтеглянето на печелившияучастник да се свърже с него на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, всеки победител се съгласява в рамките на до 1 ден да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него до 1 ден след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш; Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил; Спечелената награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешни и/или непълни данни, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара