Спечелете самолетни билети, куфар и раници Samsonite


Краен срок - 9 март 2020

"Отключи лятото със Samsonite и N-JOY"

Играта, в която всеки печели!!!

Регистрирай се, напиши дестинацията, която искаш да посетиш и участваш за една от седмичните ни награди. Всеки един може да спечели Раница Samsonite за 15.6'' лаптоп, серия Network3, голямата ни награда - куфар за екзотични пътешествия Samsonite Cosmolite и самолетни билети за двама за дестинация по избор.

Всеки, регистрирал се в играта, получава промо код, с който може да ползва 20% търговска отстъпка при закупуване на куфари изработени от революционния  Curv ®материал за периода на играта във всички магазини на марката и при онлайн покупка.

Тегленията на победителите ще бъдат извършени на следните дати: 24.02.2020г.; 02.03.2020г. и 09.03.2020г.. Последна регистрация ще може да бъде направена до 23:59 мин. на 08.03.2020 г.
Имената на победителите ще бъдат обявени на сайта www.samsonitebg.com  във Фейсбук страницата на Samsonite и в ефира на радио N-JOY между 11:00 и 12:00 часа.

Тегленето на седмичната награда ще бъде извършвано всеки понеделник, от представители на Организатора. Тегленето на седмичната награда се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници от предходната седмица.

Печелившите участници ще получават наградата: раница Samsonite за 15.6'' лаптоп, серия Network3, от магазинната мрежа на А.Т.Г. Лайфстайл ООД, а в случай, че са от населено място където няма магазин, наградата ще бъде изпратена с куриер. Наградата: раница Samsonite за 15.6'' лаптоп, серия Network3  се пази за срок от 30 дни от датата на изтеглянето ѝ.

Печелившите участници ще могат да се възползват от наградата си: два двупосочни самолетни билети до желана дестинаця, само след като допълнително се свържат с А.Т.Г. Лайфстайл ООД, за да уточнят конкретните дати на полетите.  Печелившите участници ще могат да се възползват от наградата си, след като предварително уточнят датите си на полет в зависимост от наличните възможности на авиокомпанията.

Печелившите участници се обявяват всеки понеделник - 24.02.2020г.; 02.03.2020г.; 09.03.2020г., в ефира на радио N-JOY между 11:00 и 12:00 часа. Печелившите участници ще бъдат обявени и на сайтовете на Организатора, след осъществен контакт със спечелилия участник.

Един участник може да спечели само веднъж в периода на играта.

Всеки участник се съгласява да посочи своите имена, телефонен номер за връзка и имейл. Регистрации, неотговарящи на тези критерии, се приемат за нереални и не участват в разпределението на наградите.

Във всяка игра се допуска участието на един имейл/телефон, който служи като идентификация за конкретен участник. Второ име, регистрирано със същия имейл/телефон, се отстранява от играта и няма право да получи награда, дори да е било изтеглено по време на жребия.

В игри, свързани със законови възрастови ограничения, не се допускат за участие лица, ненавършили определената възраст. Участници, които не са посочили нужните данни, не участват в разпределението на наградите. Наградите се пазят за срок от 30 дни от датата на изтеглянето им. След този период печелившите губят правото си да ги получат.

Eдин участник има право само на една награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш в една и съща игра, губи правото да получи втората награда.

В никоя от игрите не се допуска замяна на наградата за паричната й равностойност. Получаването на награди става само срещу документ за самоличност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара