Спечелете холна маса Kipp - жълта


Краен срок - 10 февруари 2020

Абонирай се за бюлетина на Mebelino
Абонирай се и влез в клуб Mebelino заедно с още хиляди членове. Участвай в томболата за спечелването на Холна маса Kipp.

Tегленето на наградата ще се извърши след края на томболата и печелившия ще бъде уведомен 1 ден след края на кампанията.

Участниците трябва да бъдат български граждани или пребиваващи в България физически лица, а юридическите лица трябва да бъдат регистрирани на територията на България и да не са служители на МЕБЕЛИНО ГРУП ЕООД

Минималната възраст на физическите лица, които могат да участват в тази Кампания е 18 навършени години в деня на началото на Кампанията, съответно 27.01.2020

Представените данни от участниците трябва да бъдат точни и реални.

Чрез регистрацията в Кампанията участниците изрично се съгласяват техните лични данни като две имена, да се използват с рекламна цел при спечелване на наградата.

Наградата на кампанията e холна маса Kipp- Жълта

Tегленето на наградaта ще се извърши след края на томболата и печелившия ще бъдат уведомени до 3 дни след края на кампанията.

Победителят ще бъде определян на случаен принцип в зависимост от посочените при регистрация, е-мейл адрес или име, фамилия и рождена дата, чрез услугата random.org. Тегленията на Победителя ще бъдат публикувани в блога на Mebelino.bg (https://mebelino.bg/Блог/Блог) и в страницата на Mebelino.bg (fb.com/Mebelino.bg/)

Организаторът ще се свърже с Победителя по имейл или по телефона, използвайки данните за контакт, предоставени по време на кампанията, с който е участвал, в рамките на максимум 5 работни дни от определянето му.

Ако Победителя не може да бъде открит или ако Победителя, контактуван чрез имейл не потвърждава желанието си да получи наградата в рамките на 3-ри дни, както и в случая, в който Победителя откаже наградата ще се определи друг Победител чрез описания по-горе механизъм.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара