Снимай сармите и спечели ваучер за 50 лв. от Lidl


Краен срок - 27 декември 2019

Хо-хо-хо! 🥳 Знаем, че ще си снимаш празничната трапеза, защото ще бъде прекрасна! 📸🔝

Но нещото, което ти не знаеш, е, че твоите сарми тази година могат да ти спечелят ваучер за пазаруване в магазините на Лидл България на стойност 50 лв.! 💌🎊🛒

🥇Ако смяташ, че си завил НАЙ-ИНСТАГРАМСКИТЕ САРМИ, то побързай да им щракнеш най-инстаграмския портрет и го качи с #топсарми2019. 🤪📸 Не забравяй и следните неща: 👉Профилът ти трябва да бъде публичен, за да се показва постът ти сред останалите снимки с #топсарми2019. 👉Имаш време до 27.12.2019г., когато след 17:30 с коментар под този пост и стори ще обявим късметлията, изтеглен на случаен принцип. 👉Не се изисква покупка за участие.

За да участва в Играта, Участникът трябва в Периода на провеждане на Играта (1) да направи снимка на тема „Най-инстаграмските сарми“ и (2) да я качи в пост в личния си профил и да постави #топсарми2019. Профилът на участника трябва да бъде публичен, за да бъде видимо неговото участие за всички, включително Лидл България.

В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник /един Instagram профил/ може да играе само един път.

Наградата, която може да бъде спечеленa при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, e ваучер за пазаруване в магазините на Лидл България на стойност 50 (петдесет) лева.

Ваучерът представлява електронна картa за пазаруване в магазините на Лидл България, зареден със съответната сума. Ваучерът може да се използва многократно до изчерпване на заредената в него сума или до изтичане на периода му на валидност (01.09.2022 г.), което настъпи първо.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Определянето на печелившия Участник ще се извърши чрез провеждането на томбола на случаен принцип. Печелившият Участник не е задължен да приеме предоставените му/ѝ от Организатора награди.

Победителят ще бъде обявен /чрез псевдонима му/ѝ в Instagram/ на страницата на Лидл България в Instagram на 27.12.2019 г., след 17:30 ч. като коментар под публикацията от 23.12.2019г., с която се обявява началото на Играта. Организаторът ще се свърже в срок до 2 работни дни от изтеглянето с печелившия Участник на посочения от него/нея профил в Instagram чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни от получаване на съобщението да върне отговор като предостави на Организатора на посочен от Организатора в съобщението имейл адрес следните данни: три имена; телефон за връзка и адрес за доставка. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок и по предвидения начин, то победителят губи правото да получи своята награда, а Организаторът си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш.

Организаторът изпраща наградата в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на обратна връзка по т.13. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.

Организаторът, след като получи потвърждение от Победителя в срока по т. 13, ще публикува story в страницата си в Instagram със снимката, с която Победителят е участвал в играта. За целта Победителят следва да потвърди с имейл до Организатора, че другите лица от снимката, ако има такива, са съгласни снимката да бъде публикувана по описания начин.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара