Спечелете10 комплекта Life by Esprit


Краен срок - 2 януари 2020

Приятели, включете се в играта на Лили Дрогерие и ESPRIT и може да спечелите 10 комплекта Life by Esprit, от които 5 дамски и 5 мъжки! 💙🧡💙

За да се включите в предизвикателството:
- Харесайте публикацията на играта;
- ❓ Отговорете на въпроса в коментар под поста: Какво означава Esprit за теб ❓

Ще стартираме новата година със страхотни аромати и поводи за усмивки!

Печелившите ще изтеглим на: 06.01.2020г.

Наградите ще бъдат изпращани от Възложителя на играта в посочения от печелившия участник, най-удобен за него магазин на Организатора, в срок до 10 дни от датата на посочване на магазина. При получаването на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.

При липса на магазин на Организатора в населеното място, където живее спечелилия участник, наградата се изпраща по куриер, след предоставяне на точен адрес на участника от Възложителя на играта.

Спечелилите участници в Промоцията/Играта, които не са се свързали с Организатора до 7 (седем) дни от публикуване на имената на фен страницата на организатора, губят правата си върху спечелената награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара