Спечелете награди от коледната игра на Моята мансарда


Краен срок - 19 декември 2019

Включете се в коледната игра на Моята мансарда и спечелете награда

Тази година ние от Моята мансарда решихме да съберем, колкото се може повече вдъхновяващи идеи и усмивки под покрива. Запитахме се има ли рецепта за вълшебна Коледа и кои са „съставките“, без които любимото ни време от годината не би било същото?

За да направим празника истински прекрасен, се заехме с тази задача… Сега споделяме нашите съвети за светли празници, като отправяме предизвикателство към всички наши читатели. Прочетете началото на рецептата, а после напишете своя съвет (пожелание) за вълшебна Коледа до 19 декември и може да спечелите страхотна награда. Поканете цялото семейство да се включи в играта на Моята мансарда и дайте свобода на своето въображение.
Нека заедно допишем рецептата!

Рецепта за вълшебна Коледа от Моята мансарда

***

1. Бъдете с любимите хора

Насладете се на всеки прекрасен миг със семейството на Коледа. Домът с щастливи спомени и вълнуващи емоции озарете, прозорците широко отворете и коледната магия у дома разпръснете.

***

2. Създайте вълнуващи моменти, създайте спомени

Спокойни останете и с купон до зори Коледа посрещнете. За сърдитите съседи не се тревожете, а че добра изолация имате им напомнете… Ако пък решите да се любувате на падащите снежинки през тихата и свята нощ, грижите за страничния шум забравете и на уют под покрива се насладете.

***

3. Подарете усмивка

На студеното време с усмивка отвърнете и за дъждовете и снега забравете. За Дядо Коледа се погрижете и в здравината на покрива се уверете. Иначе ще се наложи сами подаръци да подберете.

***

4. Направете малко вълшебство

Коледа е всичко това, но и щипка сърдечност. Направете добро за непознат и си дайте сметка за колко много неща може да сте благодарни.

***

5. А сега е ваш ред!

Нека заедно напишем рецептата за вълшебна Коледа под покрива.

Какво е за вас Коледа? Чудесно време с любимите хора, много сбъднати желания и усмихнати лица под покрива? Време е да споделите вашия съвет (пожелание) за светли и щастливи празнични дни в мансардата. Не е нужно да римувате, напишете го, както ви харесва. Осем от най-креативните и вдъхновяващи автори ще получат награди от партньорите в  поекта Моята мансарда, а текстовете им ще бъдат включени към рецептата.

***

Наградите

4 комплекта, включващи: шалче Велукс, календар Брамак, флашка Кнауф Инсулейшън
3 комплекта, включващи: зимна шапка Векукс, тефтер Брамак, бележник -органайзер за бюро Кнауф Инсулейшън
1 комплект, включващ: шалче Велукс, тефтер Брамак, шапка с козирка Кнауф Инсулейшън.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара