Спечелете 10 комплекта превъзходни шоколади Lindt Excellence


Краен срок - 31 октомври 2019

Изберете любимия си шоколад с високо съдържание на какао Lindt Excellence и се опитайте да познаете неговите изключителни вкусови качества. Имате шанса да спечелите два превъзходни вкуса Lindt Excellence.

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност само на едно участие.

Участниците трябва да определят 5-те вкусови качества на любимия си шоколад Lindt EXCELLENCE

    Какаов вкус
    Интензивност
    Гладка текстура
    Плодови нотки
    Сладост

Чрез клик върху слайдера, участникът трябва да посочи стойност от 1 до 7. След като премине през 5-те стъпки, участникът може да коригира отговорите си преди да ги изпрати.

След преминаване на 5-те стъпки, участникът автоматично участва в томбола за 2 бр. шоколади Lindt EXCELLENCE и вижда верните отговори на 5-те вкусови качества.

Броят на печелившите е 10. Всеки един от тях печели 2 бр. шоколади Lindt EXCELLENCE.

Имената и част от е-майл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на ww.lindt.bg и на @LindtBulgaria във Фейсбук след края на играта, т.е. на 31-ви октомври 2019 г.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне на целия валиден е-майл адрес на печелившия, имена, адрес за доставка и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Начинът за предоставяне на необходимите данни ще бъде споменат допълнително.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара