Спечелете тридневно пътуване до Лондон за двама


Играта е приключила!

Печеливш: Мария Иванова



През април най-слушаното младежко радио в България – радио The Voice ще отбележи своя 12-ти рожден ден.

12-та годишнина на любимото ти радио е страхотен повод за трета поредна година да подарим незабравимо приключение на един от най-големите ни фенове, както и на негов приятел: тридневно пътуване до Лондон тази есен, с осигурени самолетни билети, нощувки в хотел и две покани за концерта на една от световните суперзвезди.

Задачата е само една - да познаеш коя е търсената суперзвезда. Срокът за чудене е до 1 април, включително. Дотогава ще подсказваме много. Пусни си още сега радио The Voice или си включи The Voice TV, където водещите ще помагат всеки ден.

И ако в един миг ти проблесне коя е суперзвездата на The Voice, върни се тук, на сайта ни, и попълни формата за участие по-долу. После ще стискаш палци по време на тегленето на големия победител. То ще се случи в присъствието на нотариус, в деня, в който радио The Voice отбелязва 12 години - 2 април 2019 г.

Важно: могат да участват само лица навършили 18 години към датата на теглене 2.04.2019 година.*  Aко още нямаш 18 години, помоли някой от твоите родители да участва вместо теб, за да пътувате заедно до Лондон.

Краен срок - 1 април 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара