Спечелете велосипед Drag, смарт гривни и раници от Birell

Краен срок - 10 март 2019

Нова година, ново „аз“... Обеща си да започнеш нов спорт, да се храниш по-добре, просто да се движиш повече?

Някой ден или сега?

⚠️Избери "сега" и се предизвикай с играта на Birell. Усилията ти ще бъдат възнаградени със седмични награди или с голяма награда - велосипед Drag.

    1. Качи твоя снимка или видео в действие.
    2. Разкажи защо избра това предизвикателство.
    3. Включи #ПредизвикахСе в поста си.
    4. Направи Facebook поста си публичен.
    5. Направи профилът си публичен, ако избереш Instagram.
    6. Участваш за награди за седмицата, в която се включиш.
    7. Един от всички участвали, независимо от седмицата, ще спечели велосипед DRAG.
    8. Предизвикателството продължава до 10.03.2019 г.

Следвай ни във Facebook и Instagram за идеи и вдъхновение как да превърнеш своето предизвикателството от просто първа крачка в навик.

Играта стартира на 29.01.2019г. и ще завърши на 10.03.2019г., като етапите й са следните:

1 етап: Всеки, който иска да участва, трябва да сподели своето новогодишно предизвикателство към по-добро "аз", като качи своя снимка/видео и кратка мотивация от профила си във Facebook и/или Instagram. За да участва, всяко лице трябва да подпише поста си с #ПредизвикахСе. Постът им във Facebook и/или Instagram трябва да е публичен. С поставяне на #ПредизвикахСе на поста  си, се счита , че лицето се съгласява с настоящите ОП, с Политика за използване на бисквитки и Политика за защита на личните данни. В този етап предоставените фотографи/видео ще бъдат публично видими единствено от профила на участника.

2 етап: Всеки участвал ще играе в томбола за награди за седмицата, в която се е включил.

Всяка седмица Организаторът ще раздава следните награди: 5 (пет) раници, 3 (три) спортни бутилки с безжични слушалки, 1 (една) смарт гривна, като определя печелившите на случаен принцип. Организаторът се свързва с печелившите през техните профили в съответната социална мрежа. За да получат наградите си, спечелилите участници следва да предоставят на Организатора следните свои лични данни:  имена, телефон и адрес, както и да предоставят изричното си съгласие той да ги обработва, съхранява и споделя снимката им на страницата https://birell.com/bg/challenge. На предоставеният от всеки от спечелилите участници адрес ще бъдат изпратени наградите. На този етап споделените фотографии/видеа на спечелилите участници ще бъдат споделени от Организатора на интернет страницата на играта, като се посочи и че са спечелили съответната награда.

3 етап: Голямата награда ще бъде предоставена на случаен принцип от Организатора и представлява велосипед с марка DRAG. При избор на печеливш участник на голямата наградa. след предоставяне на съгласие за обработка на лични данни от страна на печелившия участник, организаторът ще сподели на интернет страницата на играта фотографията/видеото, които участникът е качил на профила си и с които е участвал в играта.  С оттегляне на съгласието си, Организаторът се задължава в разумен срок да премахне фотографията от страницата на играта.

Играта НЕ е обвързана с покупка на продукт.

Участник, който откаже да предостави съгласието си за обработка на личните му данни, губи правото си да получи съответната награда.

Всяко лице, което иска да участва в играта, следва да качи на Профила си в Facebook и/или Instagram своя лично заснета фотография/видео, които да не съдържат образи на физически лица, различни от участника. Всеки участник носи отговорност в случай, че е нарушил нечии авторски права с публикуването на съответните фотографии/видеа, както и относно нарушаване на българското и европейско законодателство за защита на личните данни. В случай на констатиране на нарушени по предходното изречение, участникът дължи връщане на наградата, в случай че е спечелил такава и при всички случаи пълно обезщетение на всички понесени от Организатора и Агенцията вреди, наложени административни и други санкции поради въпросните нарушения.

Победителите ще бъдат обявявани всеки понеделник от седмицата на интернет страницата на Играта като ще бъде споделяна и съответната им фотография/видео. Организаторът или Агенцията ще се свържат с всеки от печелившите през профила им в съответната социална мрежа, за да им съобщят, че са спечелили и да получат от тях съгласие за обработка на личните им данни.  Участникът, който печели голямата награда ще бъде изтеглен на 01.03.2019г. и уведомен за печалбата по същия начин. За да получи наградата си всеки спечелил трябва да предостави име, телефон и адрес. Печелившият, с когото не може да бъде осъществена връзка през профила му в съответната социална мрежа или не бъде открит на предоставения от него адрес и/или телефон в период от 3 (три) работни дни след определянето му за печеливш, губи правото си да получи  съответната награда.

При уведомяването на съответния участник, че е спечелил награда, е необходимо той да подпише и приемо-предавателен протокол  със своите пълни имена които ще бъдат третирани и обработени като лични данни по реда на настоящите Официални правила.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара