Спечелете страхотни OREO награди - екшън камери, суитшърти и тениски


Краен срок - 30 април 2019

Участващите промоционални OREO опаковки са: Vanilla 66g, , Vanilla 154g, Vanilla 176g , Vanilla 264g, Choc’ o Brownie 154g, Thins Original 96g, Thins Choco 96g.


Участието е лично, така че трети страни и/или автоматично подадени участия/записи няма да бъдат приемани. ЕДНО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ МОЖЕ ДА УЧАСТВА САМО С ЕДИН ИМЕЙЛ АДРЕС. Самоличности, създадени единствено с цел промяна, фалшифициране или манипулиране на каквито и да е съответни параметри на играта, няма да бъдат приемани по никакъв начин. В този случай отпада правото за участие или спечелване на награда.

В допълнение към т. 2, за да участва в онлайн промоцията, участникът трябва: Да закупи Oreo продукт/и с промоционална опаковка и да има достъп до интернет. Участниците трябва да отидат на интернет адрес www.oreopeople.com, където е необходимо да:

    i) Въведат промоционалния код, който се намера върху външната страна на опаковката на участващите OREOпродукти;
    ii) Въведат имейл адреса си.

След успешното завършване на стъпки i) и ii) по-горе, участниците се включват в в автоматичното разпределение на дневните награди.

OreoJ независимо дали печелят награда или не участниците имат възможност да изберат и изтеглят „OreoJ“ (специален емотикон) от списъка с налични „OreoJs“ безплатно.

За тази промоция могат да се използват само оригинални промоционални кодове на OREO. Всеки опит за фалшифициране, промяна или генериране на кодове ще бъде преследван с пълната сила на закона. Организаторът си запазва правото да извършва подходящи проверки на опаковки, или да възложи това на Администраторите и/или куриерите, които доставят наградите до печелившите.

Участието в тази промоция е възможно единствено с промоционални OREO опаковки. Организаторът не поема никаква отговорност за закупуване на неучастващи или повредени OREO опаковки с евентуално невалидни кодове от участниците и няма да възстановява суми, или да прави замяна.

Организаторът на промоцията /играта/ и търговците на дребно, които продават промоционалните продукти, не носят отговорност за кодовете, които са нередовни поради грешки при отпечатването им или са повредени при производството и опаковането на продуктите, или при разопаковането им от потребителите, и в такива случаи няма да се извършват възстановяване на средства, или замяна.

Организаторът не носи отговорност, ако промоционални опаковки не се предлагат в определен търговски обект. Организаторът на промоцията /играта/ не носи отговорност към потребителите, в случай че промоционални опаковки се продават в търговската мрежа след изтичане срока на промоцията.

С регистрацията на предварително определен брой кодове (както е показано по-долу), участниците се включват в разпределението на наградите като кодовете, необходими за участие, са следните: 1 код = участие в разпределението на дневни награди – тениска или суитшърт (виж т. 5) 5 кода = участие в тегленето на седмична награда – екшън камера Polaroid Cube + Monkey Stand (виж т. 5)

Разпределението на дневните награди ще се извършва на случаен принцип и по предварително заложен в електронната система алгоритъм за разпределяне на награди. Разпределението на дневните наградите по вид също става на случаен принцип. Седмичнате наградиа ще се тегли измежду всички участници с най-малко 5 регистрирани кода.

Всеки спечелил дневна награда ще бъде препратен към онлайн формуляр, за да попълни съответни лични данни (вж. раздел 5.5). Ако печелившите не успеят да попълнят онлайн формуляра поради преждевременно прекъсване на сесията на браузъра им или поради някаква друга техническа причина, организаторът ще изпрати на тези печеливши имейл с линк, за да въведат личните си данни за доставка.

Ако участник спечели седмична награда, той ще бъде уведомен чрез имейл и ще бъде помолен да попълни онлайн формуляр с личните си данни, както е описано в раздел 5.5 по-долу, за да му бъде изпратена наградата.

Печелившите трябва да въведат данните си във формуляра в предоставения линк в рамките на 10 (десет) работни дни. Ако печелившият не преодостави данните си в посочения период, организаторът си запазва правото да предложи награда на алтернативен печеливш, избран при същите условия.

Организаторът умолява всички участници редовно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл! Организаторът не носи отговорност, в случай че изпратеният уведомителен имейл попадне в „SPAM“ директорията на пощенската кутия на участник.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата в определения срок!

Дневни награди: Всеки отделен участник може да спечелит максимум или 1 суитшърт, или 1 тениска за целия период на играта; Седмична награда: Всеки отделен участник може да спечели максимално една дигитална екшън камера Polaroid Cube за целия период на играта.

НАГРАДИ

Седмична награда: 14 броя дигитални екшън камери Polaroid Cube за целия период на играта (по 1 камера за всяка седмица от играта)

Дневни награди:

    1000 броя дамски или мъжки тениски (85% памук / 15% вискоза)
    100 дамски или мъжки суитшърти (65% полиестер / 35% памук, джърси, 280 gsm)

Персонализиране на награди Наградите, посочени по-горе в 5.2.1., могат да се персонализират от печелившия чрез избор на OreoJ, което ще бъде принтирано върху наградата. След изпращане, избраното OreoJ не може да се променя.

Участници, спечелили вид облекло, посочено в 5.2.1. ), ще бъдат помолени да изберат вида (дамски или мъжки) и размера на спечелената награда,. Облеклата са умалени с един размер, затова молим печелившите внимателно да разгледат таблицата с размери по-долу и да я вземат предвидпри избора. След като наградата е избрана , видът и размерите не могат да се променят.

Наградите ще бъдат доставени на печелившия в рамките на 90 дни след предоставянето на данни за доставка на съответната наград.

ЛИНК за участие

6 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара