Спечели система за виртуална реалност PlayStation VR


Играта е приключила!

Печеливши:
Система за виртуална реалност PlayStation VR и VR играта Astro Bot rescue mission печели Манол Иванов

14 декември - Цецо Методиев
15 декември - Десислава Гюлфиданова
16 декември - Красимир Стаменов
17 декември - Иван Лесов
18 декември - Антон DJ Snipa
19 декември - Йордан Ангелов
20 декември - Стелиян Неделчев
21 декември - Десислава Илиева
22 декември - Ивайло Горянов
23 декември - Динко Давидов
24 декември - Мария Стоянова
25 декември - Данаил Татаров
26 декември - Христо Георгиев
27 декември - Денислав Георгиев
28 декември - Симона Цонева



Ако си запален геймър или познаваш такъв, влез в играта с Радио ENERGY и Playstation!

Радио ENERGY ти дава двоен шанс да спечелиш система за виртуална реалност PlayStation VR. Стани център на великолепна гейминг вселена. Последвай Радио ENERGY в Instagram и Facebook и отговори на дневния въпрос.

Всеки ден някой печели една PS4 игра, а на 28 декември, един от всички участвали, ще спечели голямата награда - система за виртуална реалност PlayStation VR и VR играта Astro Bot rescue mission.

Всички фенове на PlayStation могат да се възползват и от промоционалните цени на PS4 конзолите в момента, започващи от 399лв!

Право на участие в Промоцията имат всички физически лица, навършили 18 години и живеещи на територията на Република България към момента на участието си.

В промоцията нямат право да участват служителите на Радио ENERGY, служители на обслужващата рекламна агенция, а така също и служителите на българските дружества, в които пряко или непряко участва Fresh Media Bulgaria.

Всеки ден, в периода на промоцията, във фейсбук страницата на Радио ENERGY, както и в инстаграм профила на радиостанцията ще бъдат публикувани дневни въпроси, свързани продуктите на PlayStation. Желаещите да участват трябва да отговарят на въпросите с коментар под съответния пост. 

Всеки ден, в периода на промоцията, на случаен принцип, ще бъде избиран по един участник, отговорил правилно на въпроса, който печели една PS 4 игра. На 28 декември 2018 година от всички участници във фейсбук и инстаграм ще бъде изтеглен един, който ще спечели система за виртуална реалност PlayStation VR и VR играта „Astro Bot rescue mission”.

Имената на всички печеливши ще бъдат публикувани на интернет страницата на Радио ENERGY след края на промоцията.

Награда:

Общо 15 броя PS игри, 1 бр. система за виртуална реалност PlayStation VR и VR играта „Astro Bot rescue mission”

В случай, че Организаторът на успее да установи контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, Радио ENERGY си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Организаторът  не се ангажира с поемане на транспортните разходи за придвижването на печелившия до офиса на Радио ENERGY, с цел получаване на наградата.


Краен срок - 28 декември 2018

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара