Играй и спечели уиндсърф курс от Akasha Surf School


Краен срок - 25 септември 2018

Включи с в нашата онлайн игра, отговори на въпроса "Как се казва каузата, която Kaufland и Wind2Win подкрепят заедно" и може да спечелиш четиричасов уиндсърф курс, предоставен от Akasha Surf School.

За участие в Играта е необходимо участникът да:

    отговори правилно на въпроса „Как се казва каузата, която Kaufland и Wind2Win подкрепят заедно?”;
    попълни с коректна информация задължителните полета от онлайн формуляра и го изпрати в периода за участие (от 18 септември 2018 г. до 25 септември 2018 г. включително).

Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти, но може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Онлайн формулярът съдържа следната информация: име, фамилия, населено място, имейл и телефонен номер за връзка, поле за съгласие за получаване на актуална информация от Kaufland, поле за сигурност и поле, потвърждаващо, че участникът има навършени 18 години. Задължителните полета, които трябва да бъдат попълнени, за да се счита едно участие за валидно са: име, фамилия, населено място, имейл и правилен отговор на въпроса.

Предоставянето по желание на участника на допълнителна информация (извън посочената в предходното изречение) е доброволно и не е задължително условие за участие. Съгласието да бъде получавана актуална информация за Kaufland на посочения имейл адрес не е условие за участие в Играта и може да бъде оттеглено по всяко време.

С попълването на онлайн формуляра участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани за целите на Играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни (имена, населено място), снимка и видеоматериал от награждаването) по избран от дружеството начин, включително на интернет страницата на Кауфланд и на страници на Кауфланд в социалните мрежи.

Участието в играта дава възможност за спечелване на следната награда:

    Четиричасов уиндсърф курс на стойност 200 (двеста) лева, предоставена от Акаша Сърф ООД, ЕИК 204572901

Коректно попълнени формуляри следва да бъдат изпращани чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на 25.09.2018 (вторник). Формуляри, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградата.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип, в присъствието на комисия, съставена от представители на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Наградата ще бъде изтеглена на 26.09.2018 г.

Имената на печелившия ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички регистрирани формуляри.

Само печелившият Участник ще бъде уведомен – по имейл до 3 (три) работни дни след тегленето на наградите.

Имената на спечелилия участник ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и потвърждение от негова страна.

При награда на стойност над 30 лв. (трийсет лева), Организаторът се задължава да предостави на печелившите участници служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, след попълване на декларация.  Печелившият ще може да използва служебната бележка за подаване на своята годишна данъчна декларация във връзка с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица. С цел издаване на служебната бележка, печелившият участник предоставя необходимите лични данни в съответствие със Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара