Спечелете 106 награди от Red Bull Soapbox


Играта е приключила!

Спускане с Red Bull Soapbox количка в деня на състезанието печели: Ивайло Близнаков




КУПИ КЕН RED BULL ЕНЕРГИЙНА НАПИТКА - 250 МЛ ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ НА RED BULL SOAPBOX. 

НАПРАВИ RED BULL SOAPBOX КОЛИЧКА ОТ КЕНА ЧРЕЗ ДОБАВЯНЕ НА ОЩЕ ЧАСТИ. 

СНИМАЙ СЕ С НЕЯ, РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА УЕБСАЙТА И КАЧИ СНИМКАТА. 

СЪБЕРИ МИНИМУМ 50 ХАРЕСВАНИЯ НА СНИМКАТА В ГАЛЕРИЯТА НА УЕБСАЙТА. 

Може да спечелиш една от наградите: Спускане с Red Bull Soapbox количка в деня на състезанието, 5 покани за „Зона за приятели на Red Bull”;

100 опаковки Red Bull енергийна напитка с 4 кена.

За да участвате в Промоцията, трябва в периода на Промоцията да закупите един кен от лимитираната серия на Red Bull енергийна напитка, Red Bull Soapbox Race, който се предлага на пазара, да отидете на www.redbullsoapbox.bg („Уебсайта”) и да следвате дадените инструкции стъпка по стъпка, което включва предоставяне на данните, необходими за регистрация (напр. име, възраст, адрес и имейл).

Направете си своя количка от 1 кен от лимитираната серия на Red Bull енергийна напитка, Red Bull Soapbox Race, като добавите ваши допълнителни части, снимайте се с нея,  регистрирайте се на Уебсайта и качете снимката, която изобразява Вас заедно с направената количка.

Размерът и/или дължината на изпратеното от Вас съдържание не трябва да надвишава изискванията на приложимата платформа. Вие трябва да притежавате авторските права върху изпратеното от Вас съдържание. Изпратеното съдържание трябва да бъде Ваша собствена работа и трябва да изобразява Вас заедно с количката от лимитираната серия на Red Bull енергийна напитка, Red Bull Soapbox Race. Изпратеното съдържание не трябва: (а) да е копирано; (б) да съдържа материали на трети страни; (в) да включва съдържание, за чието използване нямате разрешение; (г) да има обиден характер, да е проява на лош вкус, да е обидно, опасно, неприлично или неподходящо; (д) да нарушава правата на трети страни (напр. идентифицируеми лица, които се появяват в изпратеното съдържание, или да отразява политически възгледи); и/или (е) да нарушава приложимо законодателство.

Разрешено е само по едно участие на човек.

Може да участвате в състезателния етап на Промоцията, ако качената от Вас снимка е получила поне 50 харесвания на уебсайта www.redbullsoapbox.bg.

Наградите са:
1. участникът събрал най-много харесвания печели спускане с Red Bull Soapbox количка в деня на състезанието – Red Bull Soapbox Race
2. 5 покани, 1+1, за „Зона за приятели на Red Bull“ в деня на събитието Red Bull Soapbox Race
3. 100 опаковки на Red Bull Energy Drink 4x250 мл, на победител.

Ще има максимум 106 победители, които ще бъдат обявени на 17.09.2018 г. Наградите ще бъдат изпратени по куриер.

Крайните победители ще бъдат обявени след теглене на случаен принцип измежду участващите, отговарящи на и изпълнили условията по т.3 и 4 от Правилата – под надзор или чрез компютърна програма, в края на промоционалния период. 

За пълна информация относно процеса на подбор, моля, свържете се с office@fourp.bg Ако избраният победител/победители не отговаря на критериите за участие, определени в настоящите Правила, Организаторът ще осъществи повторно теглене и ще избере друг победител. Ако бъдете дисквалифицирани, Организаторът не носи отговорност за публикуването на този факт. Организаторът поема ангажимент да гарантира прозрачност и да документира процеса на подбор по подходящ начин, за да бъдат проверени резултатите. 

Участия, които са изпратени след крайния срок или са нечетливи, непълни, с нарушена цялост или фалшифицирани, няма да бъдат приемани. Организаторът не носи отговорност за загубени снимки и няма да приема доказателство за изпращане като доказателство за получаване. Подаденото съдържание не може да се връща.

Данните за контакт, предоставени от Вас при участие в Промоцията, ще бъдат използвани, за да бъдете уведомени при евентуален избор за получаване на награда, така че моля, уверете се, че те са актуални и точни.

Организаторът ще се свърже с победителя/победителите на телефонния номер или имейл адреса, предоставени за целите на участие в Промоцията. При уведомлението победителят/победителите ще получат информация за това как да заявят получаването на наградата и ще имат 7 дни (от момента, в който Организаторът информира победителя, че е спечелил награда), за да заявят получаването й. Ако даден победител не може да бъде информиран поради невъзможност или не е на разположение, или не е заявил получаването на наградата в рамките на 14 дни, Организаторът си запазва правото да предложи наградата на следващия участник, който отговаря на условия, избран съгласно Процеса на подбор.

Победителят ще получи наградата си по куриер на предоставения от него, за целите на участието в промоцията, адрес. Победителят следва да се легитимира при получаване на наградата посредством показване на лична карта на връчителя- куриер.


Краен срок - 15 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара