Спечелете хлебопекарна Tefal и още награди от София Мел


Играта е приключила!

Печеливши:

Хлебопекарна печели Радка Миткова.

Седмица 4 - награди печелят: Darina Hristova, Ивелина Маринова, Pavlina Veselinova

Седмица 3 - награди печелят: Десислава Войникова, Емилия Миланова, Veska Ivanova

Седмица 2 - награди печелят: Violeta Mateva, Iva Nica, Darina Hristova

Седмица 1 - награди печелят: Гергана Ботушанова-Баркова, Силвия Лилова, Росица ЕфтимоваУчастието в промоцията не е обвързано с покупка на продукти.

Наградите са: 6 комплекта ръкавица с престилка София Мел; 6 броя чадър София Мел; 1 хлебопекарна TEFAL.

Всеки един потребител, може да спечели само 1 награда, независимо от нейния вид.

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, трябва да има предварително създаден профил (регистрация) в социалната мрежа Facebook и да посети официалната Facebook страница на “София Мел” на адрес - https://www.facebook.com/sofiamel.bg

Посещавайки официалната страница на “София Мел” във Facebook, всеки един потребител може да види публикация, маркирана със седмично предизвикателство;

Седмичното предизвикателство е свързано с приготвяне на 2 рецепти. За да участва в томболата за разпределяне на награди, всеки един потребител трябва да приготви една от избраните рецепти и да постави снимка на приготвената рецепта като коментар към публикацията.

Всеки един потребител може да участва само по веднъж в дадено седмично предизвикателство (рецепта).

Всяка седмица, в продължение на 4 седмици, ще бъде обявявано различно предизвикателство с двойка рецепти, които ще бъдат различни. Потребителя сам избира коя рецепта да приготви, чиято снимка трябва да прикачи като коментар.

Всяка една от рецептите, които трябва да бъдат приготвени се явява виртуален “отбор”. Приготвяйки дадена рецепта и публикувайки снимка на готовото печиво, потребителят автоматично се асоциира с един от двата отбора.

Седмичните предизвикателства са както следва: - седмица 1: от 06 Август 2018 в 09:00 часа до 12 Август 2018 в 23:59:59 часа; - седмица 2: от 13 Август 2018 в 00:00 часа до 19 Август 2018 в 23:59:59 часа; - седмица 3: от 20 Август 2018 в 00:00 часа до 26 Август 2018 в 23:59:59 часа; - седмица 4: от 27 Август 2018 в 00:00 часа до 02 Септември 2018 в 23:59:59 часа.

За измерване на точният час се ползва времето, което се визуализира в социалната мрежа Facebook.

Голямата награда Хлебопекарна TEFAL ще бъде изтеглена на 05 Септември 2018 година.

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на награди, независимо от техният вид, трябва да е снимал и публикувал снимката на приготвеното печиво като коментар под публикуваното седмично предизвикателство, като неговият отбор трябва да има по-голям брой участници от другият. Под по-голям брой участници се има впредвид, че над 50% от всички участници в седмичното предизвикателство трябва да са избрали да приготвят и са прикачили снимка на съответното печиво.

Тегленето на наградите ще се осъществи по следния начин:
- седмица 1 – обявяване на победителите не по-късно от 12:00 часа на 15 Август 2018;
- седмица 2 – обявяване на победителите не по-късно от 12:00 часа на 22 Август 2018;
- седмица 3 – обявяване на победителите не по-късно от 12:00 часа на 29 Август 2018;
- седмица 4 – обявяване на победителите не по-късно от 12:00 часа на 05 Септември 2018.

Голямата награда (Хлебопекарна TEFAL) - обявяване на победителите не по-късно от 12:00 часа на 07 Септември 2018.

Наградите са разпределени както следва:
- през седмица 1 от промоцията, на случаен принцип, даващ равни права за спечелване на всички участници, ще бъдат 2 комплекта ръкавица с престилка София Мел, 1 брой чадър София Мел,
- седмица 2 от промоцията, на случаен принцип, даващ равни права за спечелване на всички участници, ще бъдат 1 комплект ръкавица с престилка София Мел, 2 броя чадър София Мел.
- през седмица 3 от промоцията, на случаен принцип, даващ равни права за спечелване на всички участници, ще бъдат 2 комплекта ръкавица с престилка София Мел, 1 брой чадър София Мел.
- през седмица 4 от промоцията, на случаен принцип, даващ равни права за спечелване на всички участници, ще бъдат 1 комплект ръкавица с престилка София Мел, 2 броя чадър София Мел.
- на 05 Септември 2018 година на случаен принцип, даващ равни права за спечелване на всички участници, ще бъде изтеглена голямата награда – 1 Хлебопекарна TEFAL.

Ако даден потребител спечели награда, трябва да напише в лично съобщение към официалната страница на “София Мел” своите три имена, ЕГН (само за печелившите на хлебопекарна) адрес и телефон за доставка на наградите.

Наградите се получават лично или чрез упълномощено лице от куриерските услуги на фирма „Рапидо Експрес и Логистика“ в срок до 30 /тридесет / дни след края на промоцията.

При получаване на наградата участникът следва да се идентифицира с лична карта. Приема се за отказ от получаване на спечелена награда, ако участникът не е потърсил наградата си в срок от 30 (тридесет) дни след края на промоцията.


Краен срок - 2 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара