Познай световния шампион и спечели ваучери на обща стойност 600 лв.


Краен срок - 15 юли 2018

Стартира играта на Timer.bg посветена на Световното първенство по футбол в Русия.

Играта се провежда в нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/Timerbg/ и изисква от участниците в нея да прогнозират световния шампион по футбол за 2018 година. Посочили сме 9 от основните претенденти за трофея и 10ти възможен отговор “Друг”, ако смятате че друг отбор ще спечели титлата. Имате право само на един възможен отговор.

Тези от Вас, които са дали верен отговор ще участват в томбола за голямата ни награда - ваучер за покупка на часовник от Timer.bg на стойност 100.00 лв.

За всички останали участници, без значение дали са познали крайния победител, сме предвидили поощрителни награди - 10 ваучера за покупка на часовник от Timer.bg на стойност 50.00 лв., които също ще бъдат раздадени на лотариен принцип.

Шансът да сте сред печелившите се увеличава, ако споделяйки на стената си във Facebook, Twitter и Google+, че участвате в нашата игра чрез линка най-долу на страницата след регистрацията Ви, Ваш приятел се присъедини към нея. Това Ви носи допълнителна регистрация в томболата и по-голяма възможност да спечелите ваучер.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара