Спечелете 5 почивки на остров Тасос и 20 бутилки Ouzo Paralia


Краен срок - 13 август 2018

🏆🏆ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ! 🏆🏆
🎶 Къде искаш да те отведе ритъмът на Ouzo Paralia? 💃🏼

Разкажи ни в коментар или ни покажи дестинацията със снимка. На 13-ти август 5 от вас ще спечелят организирана почивка за двама на остров Тасос, а 20 други късметлии ще получат по бутилка Ouzo Paralia. Успех! 🇬🇷

След края на играта ще бъдат раздадени следните награди:
● Голяма награда - 5 броя почивки за двама на остров Тасос в хотел "Maranton Beach" 4*с дата на заминаване: 27.09.2018 и организирани:

ДЕН 1: София – Тасос 400 km
Отпътуване от София в 7.30 ч. от ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“), в 08.00ч. от автогара „Сердика“, в 8.30 ч. от Студена - бензиностанция "Shell/Mc Donald's", в 9.00 ч. от Дупница, в 9.30 ч. от Благоевград, в 11.00 ч. от Гоце Делчев по маршрут ГКПП Илинден - Керамоти. Пътуване с ферибот до о-в Тасос – един от най-красивите в Егейско море. Пристигане следобед. Настаняване. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 2: Тасос 100 km
Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание панорамна обиколка на Зеления остров с посещение на златарско ателие „Iris Gold“, традиционна фабрика за производство на зехтин и манастира „Св. Архангели“. Пешеходна разходка в столицата Лименас. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 3: Тасос
Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 4 Тасос – Кавала – София 400 km
Закуска. Отпътуване за Кавала. Пешеходна разходка: църквата „Св. Богородица“, пристанището; родната къща на Али Паша, който провежда значими реформи в Османската империя през 19 век; акведуктът, построен по заповед на Сюлейман Великолепни през 1550 г.; крепостта от 16 век, построена от турците на хълма Панагия и станала символ на града. Свободно време. Следобед отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil“ (бул. „Сливница“, след кръстовище Орион), автогара „Сердика“, ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) вечерта.
Екскурзията включва:
Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
3 нощувки със закуски и вечери (включва ястия, подходящи за вегани и вегетарианци) на блок маса (без включени напитки) в хотел "Maranton Beach" 4* на остров Тасос;
Пешеходна разходка в Кавала;
Фериботни такси и билети;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Представител от агенцията.
Екскурзията не включва:
Oбиколка на о-в Тасос с посещение на традиционна фабрика за производство на зехтин, манастира "Св. Архангели" и столицата Лименас;
Входна такса за крепостта в Кавала (2,5 EUR);
Входна такса за Археологическия музей в Лименас (4 EUR);
Трансфер от хотела до плажа "Paradise Beach" (2 EUR) на турист на посока;
Трансфер от хотела до плажа "Golden Beach" (5 EUR) на турист на посока;
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
Градски транспорт;
Разходи от личен характер;
Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел)

● Малки награди - 20 (двадесет) бутилки Ouzo Paralia 700 ml.

1. За да се включи в Играта, всяко лице трябва да изпълни следните условия, описани по-долу:
• Да публикува в коментар/съответната реакция под поста-игра, като даде отговор на поставената от Организатора задача.

Всеки участник в играта има право да спечели само една награда за периода на играта.

Тегленето на наградата ще се извърши на 13 август 2018г.на случаен принцип.

Печелившите участници ще бъдат обявени публично на Фейсбук страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/

В  срок до 10 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/, печелившите на малка награда трябва да предоставят на Организатора, чрез Администратора: име, фамилия, телефон, актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната.

В  срок до 5 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/, печелившите на голяма награда трябва да предоставят на Организатора, чрез Администратора: име, фамилия, телефон, данни от лична карта за предоставяне даннните на съответната турагенция, избрана за организирането на почивките в случай че печелят голяма награда.

Това се случва посредством лично съобщение до Ouzo Paralia в профила https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/.Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.

Организаторите имат право да получат личните данни на победителите – име и адрес, за изготвяне на окончателния протокол и публично обявяване на печелившите. Организаторите на Играта имат правото да поискат документ за самоличност при предоставяне на наградата с цел доказване на навършени 18-години на участника, спечелил награда. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността и възрастта си, той автоматично губи право върху наградата, а наградата не му се присъжда. Всички данъчни задължения, следващи получаването на наградата от печелившия участник, ако има такива, са негово лично задължение и Организаторът/Администраторът не са обвързани с тях.

Печелившите участници ще бъдат обявени публично на Фейсбук страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/. В случай че наградата е материална, в срок до 10 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/печелившите трябва да предоставят на Организатора, чрез Администратора, име, фамилия, телефон, актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната посредством лично съобщение до Ouzo Paralia в профила https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата. 

Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 20 работни дни от датата на предоставяне данни за адрес на доставка от страна на спечелилия. В случай че участникът не бъде открит на адреса в предварително уговореното време между него и куриера, то наградата се връща в офис на куриерската фирма. Наградата ще бъде достъпна в офис на куриерите в рамките на два дни след първото посещение на адреса. Ако печелившият не отиде да вземе наградата си в рамките на тези два дни, то той губи правото си да я получи. Организаторът и Администраторът не носят отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес, както и в случай, че участникът не отговаря на някое от Условията в Играта.

Всяка награда, непотърсена в 20-дневния срок по т. 3, ще бъдe раздадена след избор на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници, отговарящи на условията за печалба. Процедурата се повтаря до момента, в който бъдат раздадени всички награди.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара