Спечелете 20 специални подаръка от Golden Rose


Краен срок - 29 юли 2018

СЪЗДАЙ СВОЯ СТИЛЕН ЛЕТЕН МАНИКЮР С ЛАКОВЕТЕ НА GOLDEN ROSE!

Покажи ни твоята идея за страхотен летен маникюр и спечели подарък от Golden Rose!
Golden Rose те предизвиква да покажеш своята креативност и оригиналност в маникюра!

Избери между прекрасните нови цветове на Color Expert, допълни с декорация от нашите предложения и се регистрирай за участие в нашата томбола с награди.

20 от вас ще получат специален подарък от Golden Rose - комплект от 9 лака от серията Color Expert!

През периода на провеждане на онлайн играта желаещите да участват в нея трябва да посетят специално създадената за играта страница www.goldenrose.bg/summer_nails.

Участниците трябва да изберат между прекрасните нови цветове на Color Expert и да допълнят предложението си за маникюр с декорация.

След като създадат своето предложение за маникюр, участниците трябва да се регистрират за томболата за награди, като въведат име, фамилия, телефон за контакт и имейл адрес.

Всеки участник може да се регистрира само един единствен път с един и същи имейл адрес.

С осъществяване на регистрацията за участие в играта всички лица, попълнили регистрационната форма, декларират, че са съгласни с настоящите правила, включително декларират, че са съгласни личните им данни да бъдат събирани, използвани и обработвани от Организатора за целите на играта и за маркетингови и рекламни цели.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез жребий, на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъдат изтеглени 20 участници, които ще спечелят награда.

Победителите ще бъдат изтеглени на 30.07.2018 г. и имената им ще бъдат обявени в секция Печеливши на микро страницата на играта: www.goldenrose.bg/summer_nails.

Печелившите участници ще получат наградите си чрез куриер, след като представител на Организатора се е свързал с тях и е получил необходимите данни за доставка ( три имена, телефон и точен адрес).

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара