Спечелете 100 двойни билета за MTV Presents Varna Beach 2018


Краен срок - 5 август 2018

Стани част от най-горещото събитие на лятото с А1 и MTV Presents Varna Beach 2018. Грабни възможността да спечелиш един от 100 двойни билета за @mtvpresentsvarnabeach. Трябва само да последваш профила на A1 в Instagram, да си направиш снимка как слушаш любимата си музика и да я публикуваш в твоя профил, като добавиш хаштаговете #МоятаМузика и #MTVVarnaBeach с коментар под твоя пост. Ще изтеглим победителите на 6 август, а концертът е на 12 август. 

Участник в Кампанията може да бъде всяко физическо лице, навършило 18 години, с постоянен адрес в Република България, което в Периода на участие по т. 1.1.:
1. се регистрира или съответно има валидна регистрация за https://www.instagram.com/ (съгласно правилата на социалната мрежа);
2. последва профила на A1 България в Instagram с адрес: https://www.instagram.com/a1.bulgaria/
3. се запознае се с настоящите Правила, които са публикувани в секцията NOTES, във Facebook страницата на А1 България достъпна на адрес: https://www.facebook.com/A1Bulgaria/

Участникът трябва да публикува в личния си профил в Instagram снимка (селфи) как слуша любимата си музика с хаштаг #МоятаМузика и #MTVVarnaBeach и да тагне @a1.bulgaria или го добави в описанието на снимката. В Кампанията участват всички снимки, независимо от датата на публикуването им, които изпълняват горните условия и чрез които не се нарушава действащото българско законодателство и правилата на платформата Instagram.

С участието си в Кампанията, участникът се съгласява А1 България да публикува в профила си в Instagram https://www.instagram.com/a1.bulgaria/ публикуваната от него снимка. Броят снимки, с които да участва в играта, е неограничен. Всеки участник може да спечели само една награда.

Участието в Кампанията не е обвързано със закупуването на продукт или услуга предлагани от „А1 България“ ЕАД.

Наградите в Кампанията са 100 броя двойни билети (важащи за двама човека) за концерта MTV Presents Varna Beach Music Festival, който ще се проведе на 12 август 2018 година на централния плаж в град Варна, България.

Печелившите участници са 100 (сто) на брой, които се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

След изтичане на срокa на Кампанията, от всички участници, изпълнили условията на играта, на лотариен принцип, чрез специализиран софтуер, ще бъдат изтеглени имената на 100 (сто) печеливши. Техните имена ще бъдат обявени като Note, който ще бъде публикуван на Facebook страницата на A1 България (https://www.facebook.com/A1Bulgaria/), не по-късно от един работен ден след крайния срок на играта.

След определяне на печелившите Участници, по реда на тези Правила, се изтеглят още 100 (сто) резервни печеливши Участници, на същия лотариен принцип и начин на теглене, описани в подточка 5.2.1. Всеки един от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че последният не може да бъде открит и/или откаже да получи наградата в сроковете по т. 6 от тези Правила.

Печелившите участници, ще бъдат обявени на Instagram и на Facebook страниците на Възложителя, достъпни на следните адреси -https://www.instagram.com/a1.bulgaria/ https://www.facebook.com/A1Bulgaria/ един ден след официалния край на Кампанията – или на 06.08.2018 г. Списъкът с печелившите участници ще бъде достъпен в пост тип Instagram Story, в който печелившите ще бъдат отбелязани за период от 2 дни в Instagram и публикувани на Note (бележка) във Facebook на горепосоченитета страници за периода от 16:00 часа на 06.08.2018 г до 16:00 часа на дата 08.08.2018

Организаторът се задължава в срок до 1 работен ден от определянето на печелившите участници да публикува на страниците на Възложителя в Instagram и във Facebook следните данни: име на профил на победителите/имена посочени в публичните профили в Instagram и Фейсбук на победителите. За да получи наградата си, победителят следва да върне отговор в лично съобщение до профила на Възложителя в Instagram и Фейсбук в рамките на 2 дни, считано от момента на публикуване на печелившите, като предостави следните данни: име и фамилия, имейл адрес или телефон за връзка.

Ако Организаторът не получи обратна връзка от печелившия 2 дни след публикуването на списъка с печелившите в страниците на Възложителя в Instagram и във Фейсбук, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, избран резервен печеливш. Организаторът не носи отговорност, в случай че печеливш участник не се свърже на лично съобщение до два дни от момента на публикуване на списъка и/или спечелил участник е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или телефон.

Наградите могат да бъдат получени последния начин::
- в електронен вариант на посочения от печелившия участник в личното съобщение валиден имейл адрес. Организаторът ще изпраща по електронен път наградите от следния имейл адрес: apradigitalbg@gmail.com;

В зависимост от избрания начин за получаване на наградата, съответният печеливш Участник следва да е предоставил на лично съобщение на страниците на Възложителя в Instagram или във Facebook валиден имейл, до който ОРГАНИЗАТОРЪТ ще изпрати наградата както и три имена и актуален телефонен номер.

Крайният срок за получаване на наградата е до 3 работни дни след датата на определяне на печелившия участник по т. 5.

Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара