Спечелете страхотен телефон NOKIA 6 и билети за кино


Краен срок - 26 юни 2018

Пътешествие във времето с NOKIA по радио N-JOY

Радио N-JOY и NOKIA те предизвикват - ела на пътешествие във времето!

Върни ретро спомените и се изстреляй на светлинни години напред с новата ни игра!

Включи се в играта „Пътешествие във времето“, като направиш снимка на стар телефон NOKIA и я качиш в специалната галерия в сайта www.njoy.bg.

Всеки ден по един късметлия, споделил NOKIA фотос, ще печели билет за най-касовите филмови заглавия този сезон, а в края на играта те очаква и голяма награда – страхотен телефон NOKIA 6.

Слушай радио N-JOY вечер след 18 ч. и разбери кой печели!

Стани част от бъдещето с NOKIA!

Новите Nokia 6 и Nokia 7 Plus са изработени от солиден алуминев моноблок за максимална здравина, а Nokia 8 Sirocco впечатлява с дизайн от цяло парче стомана, „обвито" със закалено Corning Gorilla Glass  5 стъкло, съставляващо 95% от повърхността на смартфона. И трите модела разчитат на Android One - софтуерното решение на Google, което предлага рационализиран, лесен за използване интерфейс. Благодарение на него устройствата сами ще актуализират системата си за сигурност и ще обновяват операционната си система в следващите две години, което  означава, че притежателите им ще разполагат с последните иновации на Google навреме и когато им потрябват. Смартфоните идват с набор от предварително инсталирани приложения и безплатно неограничено пространство за съхранение на снимки с високо качество в облака Google Photo

Смартфоните са с камери с oптика ZEISS  - гаранция, че всяка снимка си заслужава да бъде публикувана!

С Nokia 6, Nokia 7 Plus и Nokia 8 Sirocco можете да заснемете едновременно какво се случва от двете страни на телефона с функцията Dual-Sight, а ефектът е още по-силен, заради високото качество на звука при заснемане на видео.

Камерите с режим PRO и на трите модела ви доближават до професионалната фотография, позволявайки да настроите ISO, режим на бялото и т.н за перфектни резултати.
С трите модела ще прекарате и по-малко време в чакане, заради USB-C, с което се осигурява и бързо зареждане – до 50% за 30 минути.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара