Спечелете всеки ден детско колело от Аптеки Медея


Краен срок - 31 юли 2018

🚴‍САМО в АПТЕКИ МЕДЕЯ през месеците юни и юли ВСЕКИ ДЕН един от Вас печели!
През месеците ЮНИ и ЮЛИ, направи покупка на стойност над 30лв. във всяка една АПТЕКА МЕДЕЯ или през нашия сайт www.aptekamedea.bg, регистрирай касовата бележка тук: https://aptekamedea.bg/tombola и спечели детско колело!

От понеделник до петък ще бъде обявяван по 1 печеливш участник на страницата, като всеки ПОНЕДЕЛНИК ще бъдат теглени победителите за събота и неделя - https://www.facebook.com/aptekamedea

В Играта нямат право да участват служители на „ АКМА КО ЕООД, АЛЕКТО ГРУП ЕООД, БЕСТ ДЕЙ ЕООД, ИНТЕР ПРОПЕРТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД, ИНТЕР ТУРС ООД, МЕДЕЯ ФАРМАКО ЕООД, НАНАКО ЕООД, ПОДИУМ БУТИК ЕООД, СИТИФАРМАКО ЕООД, ФАРМА МЕНИДЖМЪНТ ЕООД, ФАРМАСТАНДАРТ ЕООД, ЛАКРЕС ЕООД, БЕСТ ДЕЙ ЕООД, СИТИТРАСТ ЕООД, ВИТОТРЕНД ЕООД, и техни роднини по права линия без ограничения, както и администратори на фен страниците на Дружеството.

Общият брой на наградите, които ще раздаде АКМА КО ЕООД, АЛЕКТО ГРУП ЕООД, БЕСТ ДЕЙ ЕООД, ИНТЕР ПРОПЕРТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД, ИНТЕР ТУРС ООД, МЕДЕЯ ФАРМАКО ЕООД, НАНАКО ЕООД, ПОДИУМ БУТИК ЕООД, СИТИФАРМАКО ЕООД, ФАРМА МЕНИДЖМЪНТ ЕООД, ФАРМАСТАНДАРТ ЕООД, ЛАКРЕС ЕООД, БЕСТ ДЕЙ ЕООД, СИТИТРАСТ ЕООД, ВИТОТРЕНД ЕООД, е 61 броя детски колела. Наградата не може да бъде заменена с нейната левова равностойност.

Всеки ден от понеделник до петък ще бъде обявяван по 1 печеливш участник на страницата на бранда във Facebook, а тези от събота и неделя ще бъдат обявени накуп - https://www.facebook.com/aptekamedea, имената на участниците, които печелят награди от играта (печелившите се теглят на лотариен принцип в присъствието на нотариус ). Печелившите трябва да изпратят съобщение, в което да посочат имена, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата в седемдневен срок след обявяването им.

В случай, че администраторът не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си в срок до 7 дни, считано от изпращането на лично съобщение за спечелването й, тя остава за Дружеството.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва чрез изпращането й на посочения от него адрес на територията на Република България, чрез куриер за сметка на „Медея Фармако” ЕООД или на място в удобен за него обект от аптечната мрежа.

Всеки от участниците може да спечели само една награда.

Легитимацията при получаване на наградите се извършва чрез представяне на лична карта.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара