Спечелете GPS тракери от Super VIVA и Super CHUPS


Краен срок - 30 октомври 2018

СПЕЧЕЛЕТЕ КАТО СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО НА СУПЕР ВИВА И СУПЕР ЧУПС!

МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ КАТО ДОПИШЕТЕ ПРИКАЗКАТА ЗА СУПЕР ВИВА И СУПЕР ЧУПС ИЛИ НАРИСУВАТЕ КАРТИНКИ КЪМ ПРИКАЗКАТА И НИ ГИ ИЗПРАТЕТЕ ВЪВ FACEBOOK НА СТРАНИЦАТА НА ВИВА ЧУПС ИЛИ НА АДРЕС: ГР. СОФИЯ, Ж.К. МЛАДОСТ 4, БЛ.482, ОФИС 8

НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИКАЗКИ И КАРТИНКИ ЩЕ БЪДАТ ВКЛЮЧЕНИ В КНИЖКАТА НА ВИВА ЧУПС, А АВТОРИТЕ ИМ ЩЕ БЪДАТ НАГРАДЕНИ С GPS ТРАКЕР-ДЕТСКИ ЧАСОВНИК ТЕЛЕФОН С LED ДИСПЛЕЙ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ.

Това беше един прекрасен ден на Щастливата планета. Слънчо наблюдаваше от небесния си дом играта на децата и се усмихваше щедро и гальовно. Цветята гордо виреха главички и пръскаха нежен аромат. Те приканяха гостоприемно пчеличките, които жужаха, прелитайки от цвят на цвят. Пъстри пеперуди танцуваха красиви танци под музиката на птичия хор. Децата играеха щастливо и пееха песни със звънките си гласчета. А за реда в Щастливата палнета се грижеха – Супер Вива и Супер Чупс. Те имаха супер сили скрити в близалки и винаги бяха готови да защитят децата.

Но на съседната планета Скръб, живееха злата вещицата Ангиния и лошия магьосник Повръщок. Те гледаха децата от Щастливата планета и с всеки изминал ден завистта и злобата им растяха. Двамата започнаха да замислят пъклени планове, за да станат децата тъжни и нещастни. Даже бяха измислили и ново име на планетата – Страдание. Ангиния предложи да пуснат болести в Хепиград, защото когато децата са болни, техните майки и татковци са тъжни. Повръщок приготви един голям чувал и в него сложиха болки в гърлото, гадене, болки в коремчето, кашлица. Накрая Повръщок добави и едно голямо повръщане – да има за всички.
През това време Супер Вива и Супер Чупс обикаляха градчето и следяха за реда.
Изведнъж те чуха плач на много деца. Полетяха в посоката, от която идваше плача. Пред тях се разкри тъжна гледка. Едно момиченце се държеше за коремчето и охкаше. Друго пък го болеше гърлото и неможеше да говори. Малко момченце се беше свило над една кофа и повръщаше..... Накъдето и да погледнаха смелчагите виждаха болни дечица. А в средата стояха Ангиния и Повръщок, смееха се и хвърляха болести от чувала.
Супер Вива и Супер Чупс грабнаха близалките за супер сили и ............


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара