Спечелете ваучери за 200 лв. и 50 лв. от Photopavilion


Краен срок - 6 юни 2018

Чисто новата ни игра е вече в ход! На ход, благодарение и на приятелите ни от Photopavilion – нашият бездънен източник на фотографска и видео техника. Започваме от тази сряда (16.05), а условията на играта и всичко, което трябва да знаете, излагаме в мега ясен вид, защото така е по-яко.

Какво правим ние?

Всяка делнична сутрин, точно в 09:00 ч., ще публикуваме изображение, подобно на това, което виждате тук. Това ще се случва във нашата Facebook страница. На заден фон ще виждате филтрирана снимка на култово возило, като „бистра“ ще бъде само областта в 3,2-инчовия дисплей на нашия Nikon D5600 (който, между другото, Photopavilion предлагат в доста яки варианти за закупуване).

Въпросната снимка ще бъде на култов автомобил, мотоциклет, … танк, ховъркрафт, дрон и въобще, на машини за движение, които всички ние познаваме и харесваме по някакъв начин.

Ако случайно загадката ви затрудни, ще разкрием отговора още същата вечер точно 20:00 часа.

Накратко: питаме ви какво е това возило всяка сутрин от понеделник до петък, а вечерта издаваме правилния отговор. Теглим победителите всяка сряда. Лесно е.

Какво трябва да направите вие?

Трябва да познаете какво се крие зад замъглената картинка. Иначе казано, да познаете обекта пред апарата и да го назовете под формата на коментар под въпросната публикация във Facebook. Това е.

Виждате картинката-загадка, казвате си „Пфф, това е лесно - Ferrari 250 GTO“, пишете го, като коментар и сте готови, участвате в жребия за наградите.

Какво печелите?

Всяка сряда теглим по един победител от позналите возилата през седмицата, който отнася ваучер за пазаруване във Photopavilion на стойност 50 лв. В последния ден на играта ни, сряда 6 юни, освен поредната награда на стойност 50 лв., ще изтеглим и голямата ни, която е ваучер на стойност 200 лв.

И тук е важно да уточним, че за голямата награда участва абсолютно всеки от вас коментирал правилно публикациите за играта, от самото и начало.

Ами, това е. Дерзайте приятели и печелете награди от нас и Photopavilion!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара