Спечелете всеки месец ваучер за 150 лв. от Технополис


Краен срок - 31 март 2019

В България има красиви места с интересна история, които все още  не са  много известни. Може би само ти знаеш някоя легенда, чувал си за местен герой или красавица, за случили се чудеса. Или си научил факти от историята на твоето родно място, за които никъде не е написано.

Новата рубрика  „Моят край“ ти дава възможност да споделиш  разкази и истории за природни забележителности в България. Стани автор на рубриката и изпрати описание на видяното и наученото, снимай красотите около теб. Разкажи ни за мястото, което е останало завинаги в спомените ти.

Ако твоята история събере най-много читателски харесвания в края на месеца, ти ще си победителят, който печели ваучер на стойност 150лв. от магазини Технополис.

През месец юни регламента ще бъде променен на месечна томбола.

Рубриката има за цел да възроди интереса към по-малко известните или забравени забележителности на българската природа и ще продължи 12 месеца. Нека заедно да създадем нов,  интересен пътеводител на българския турист.

Всяка седмица най-интересните истории, които сме получили, ще бъдат публикувани под рубриката Моят Край на сайта и във Фейсбук.

Вашите разкази и истории може да изпращате на email -  moyatkrai@gmail.com или чрез бутона "Изпращане на съобщение" на Фейсбук страницата на Еко Новини - www.facebook.com/ekonovini

Рубриката се осъществява с любезното съдействие на магазини Технополис.

Правила:

Всеки наш читател, който живее на територията на България може да вземе участие.

За месечен победител ще се определя най-харесваната история на Фейсбук страницата на Еко Новини - www.facebook.com/ekonovini

Това ще се случва в полунощ (12:00) на последния ден от всеки календарен месец (30 или 31).

Наградата за всеки месечен победител е ваучер за 150лв. от магазини Технополис.

Вашите разкази и истории може да изпращате на email -  moyatkrai@gmail.com или чрез бутона "Изпращане на съобщение" на Фейсбук страницата на Еко Новини - www.facebook.com/ekonovini

Заедно с вашите разкази трябва да ни изпратите и следната информация: две имена, години, град/село, телефон за обратна връзка.

При победа, от Еко Новини ще се свържем с вас до два работни дни за информация как да получите ваучера. Ваучерите могат да се използват във всички магазини Технополис в страната.

Инициативата ще продължи 12 месеца.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара