Спечелете Sony Playstation и 10 футболни топки


Краен срок - 15 юли 2018

Участвай в ИГРАТА на „Бонбон смучи, после се щракни” и спечели Playstation. Всяка седмица 10 късметлии ще се сдобиват със страхотни футболни топки.

Обвивката на Топката от фолио на шестограми е закачка към футболните фенове и отличителен белег на пловдивския продукт. Бонбоните могат да се купят в удобни пакетчета от 80 и 180 грама.

Какво представлява Топката? Това е серия твърди карамелажни бонбони, приготвени с много любов от майсторите на Захарен комбинат-Пловдив АД.

Бонбоните се оформят на малки  топки с гладка повърхност, приятна на допир, със свеж вкус и характерен мирис. Разтопяват се бавно в устата, удължават удоволствието от консумирането и оставят в устата чувство на свежест.

В периода 15.05.2018 година – 15.07.2018 година намери пакет бонбони Топката на „Захарен комбинат Пловдив”, направи си селфи и спечели голямата награда Sony Playstation модел 2018. Участвай и в седмичните томболи с награди!

Условия на играта! Следвай стъпките!

1.  Намерете пакет бонбони Топката на Захарен комбинат-Пловдив от магазинната мрежа. Снимайте пакета, направете си селфи с него или пък снимайте ваш близък с пакета.

2. Споделете снимката във Фейсбук страницата „Сладко детство” заедно със своите три имена:

3. Харесайте страницата.

Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бонбони или фенове на бонбоните. Десет късметлии ще получават седмична награда футболна топка.

4. Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи или снимат фен на бонбоните с пакета, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – чисто нов Playstation.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата „Сладко детство”, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

Процедура за получаване на наградите

Името на спечелилия за креативност ще бъде обявено на 16 юли 2018 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили маниашки селфита или снимка с тях в периода 15. 05.2018 година – 15.07.2018 година. Така най-големият фен на свежите бонбони Топката ще спечели Playstation. Датата ще съвпадне и с финала на Световното по футбол в Русия.

Името на късметлията ще бъде публикувано в новинарския сайт TrafficNews.bg вечерта на 16 юли 2018 година, както и във Фейсбук страницата „Сладко детство”.

Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител - родител или настойник.

Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на играта във Фейсбук страницата Сладко детство, за периода 15.05.2018 година – 15.07.2018 година. Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248.

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg

Има три варианта, от които любителите на това изкушение могат да изберат:

„Бонбон Топката - класик“ - с вкус на мента и перленобял цвят;

„Бонбон Топката с аромат билки“ – прозрачен зелен бонбон с по-лют вкус на мента и свежи треви;

„Бонбон Топката с аромат грейпфрут“ - прозрачен нежно розов цвят, с леко кисел и плодово-ментов аромат.

В „Захарен комбинат  - Пловдив“ АД подготвят и Топката без захар, която щади зъбите! Те са помислили и за тези, които не консумират захар. За тях ще има нов продукт от серията, който ще е приготвен от изомалт. Очакваме го!

Очакваме и вашите снимки! Бонбон смучи, после се щракни и Playstation вземи!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара