Спечелете покани за фестивала EXIT в Сърбия и абонаменти за Spotify


Краен срок - 15 юни 2018

Участието в играта е обвързано с покупка на бутилка водка Smirnoff 700ml или 1L от видовете „Red No. 21“, „Black No. 55“, „Green Apple” или „Vanilla”.

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Всеки участник трябва:

    да се запознае и да приеме Официалните условия на Играта;
    да закупи бутилка водка Smirnoff 700ml или 1L от видовете „Red No. 21“, „Black No. 55“, „Green Apple” или „Vanilla”;
    да участва в играта, като регистрира фискалния бон от извършената покупка на https://www.smirnoffnomer1.com/;

Всеки участник, закупил бутилка водка Smirnoff 700ml или 1L от видовете „Red No. 21“, „Black No. 55“, „Green Apple” или „Vanilla” и регистрирал фискалния бон от направената покупка на https://www.smirnoffnomer1.com/, участва в томбола, която ще се проведе на 16.06.2018 г. и в която ще бъдат изтеглени печелившите участници за следните награди:

    Двоен билет за музикалния фестивал EXIT в Сърбия с включени разходи за транспорт и нощувки – 3 бр.
    Едногодишен абонамент за музикалната платформа Spotify – 7 бр.

Всички печеливши участници за наградите, описани в т.6.1, ще бъдат обявени в деня на томболата на 16.06.2018 г.

Участниците , спечелили  НАГРАДИ от играта, ще бъдат обявени с две имена в меню Победители на уебсайта https://www.smirnoffnomer1.com/, както и на Facebook страницата https://www.facebook.com/smirnoffbulgaria

Един участник може да спечели само една и един брой от съответните награди, описани в т.6.1.

Организаторите на Играта обявяват победителите, спечелили  наградите в специална публикация на страницата https://www.facebook.com/smirnoffbulgaria и  ги публикува в менюто „Победители” на уебсайта https://www.smirnoffnomer1.com/

Организаторите поемат ангажимент  да уведомят  публично всеки един от победителите. Публично се счита съобщението, отправено на сайта https://www.smirnoffnomer1.com/, както и във Facebook канала на марката, както и такова, изпратено от всякакъв дигитален медиум. Победителят, в случай че желае да получи спечелената награда, поема ангажимент да се свърже с Организаторите след публичното си уведомяване и да предостави своите данни за контакт, както и друга необходима информация за получаване на награда.

Всеки Победител ще бъде публикуван в менюто „Победители” на уебсайта https://www.smirnoffnomer1.com/, както и в специална публикация на страницата https://www.facebook.com/smirnoffbulgaria
  
След публикуването на името на победителя, в 15-дневен срок, Победителят трябва да се свърже с Организаторите на посочените телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт,  за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Ако Победителят не се свърже с Организаторите в рамките на 15 дни, губи правото да получи своята награда и Организаторите имат право да изберат друг участник, който да получи наградата.

Наградите се предават лично или чрез куриерска фирма на спечелилите участници в срок от три седмици след предоставяне на необходимата контактна информация от Победителя на Организаторите. 

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара