Покажи любовта си към баскетбола и спечели страхотни награди от НАЛБ


Краен срок - 5 юни 2018

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим официално старта на най-новата игра, която организираме и която ще даде нова възможност на всички любители на баскетбола да спечелят страхотни награди от НАЛБ.

Още на 03.05.2018 година във Фейсбук страницата на НАЛБ публикувахме снимка, с която на практика дадохме началото на надпреварата.

Правилата на играта са изключително прости.

Вероятно сте виждали много хора във Фейсбук, които засвидетелстват подкрепата си към любим отбор в NBA или използват някое от посланията на организацията като част от профилната си снимка.

Идеята на тази инициатива на НАЛБ е да покажем колко много хора в България също обичат баскетбола, и да направим това с послание на български език. Разбира се, става дума за мотото на НАЛБ “От любов към играта!”.

За да стимулираме разпространяването на каузата “баскетбол” в България, от Националната аматьорска лига по баскетбол ще дадем и награди на тези, чиито снимки достигнат до най-много хора и получат най-много харесвания (реакции).

Ето ги отново и правилата на играта:

1. Трябва да обновите профилната си снимка с новата рамка, създадена от НАЛБ. За целта просто следвайте този линк: https://facebook.com/profilepicframes. Горе вляво имате възможност да търсите по име на рамката или име на създателя на рамката. Името на рамката е “От любов към играта!”, а създателят на рамката е “НАЛБ”. Което и от двете да изпишете, ще можете да изберете въпросната рамка.

– Ако изпитвате затруднения с търсенето, просто използвайте този линк: https://facebook.com/profilepicframes?query=От%20любов%20към%20играта!

– Този линк също ще свърши нужната работа: https://facebook.com/profilepicframes?query=НАЛБ

– Преди да обновите снимката си (натискайки бутона “Използване като снимка на профила”), обърнете внимание на настройката, която е точно до този бутон. На “Превключване обратно към предишната снимка на профила на” изберете “Никога” или нагласете ръчно дата, която е след края на играта. Това е много важно, тъй като по подразбиране е отбелязана “1 седмица”.

2. Тагнете (отбележете) НАЛБ. За целта трябва да изпишете @НАЛБ, след което да маркирате, че искате да бъде отбелязана официалната Фейсбук страница на НАЛБ: https://facebook.com/NALB.BG/

3. Съберете най-много харесвания (реакции).

4. Спечелете страхотни награди.

– Победителят в играта ще спечели чисто нова топка от НАЛБ, с каквато се играят официалните двубои в Националната аматьорска лига по баскетбол, а именно вторият най-висок клас на Molten и най-високият такъв, с който се играе в България и с който се играе само в НАЛБ. Моделът е GG7X, а свободната й цена е 150 лева.

– Завършилият на второ място в надпреварата ще спечели тениска и шорти от НАЛБ по свой избор. Стойността на тази награда е 35 лева.

– Завършилият на трето място в играта ще спечели тениска от НАЛБ по свой избор, стойността на която е 25 лева.

Краят на играта е в 16:00 часа на 05.06.2018 година, като тогава ще станат ясни победителите.

Със сигурност това е прекрасна възможност за всеки, който обича баскетбола, без значение дали мотивът му ще е свързан с наградите, които от НАЛБ осигуряваме.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара