Спечелете ваучери за почивка, хамаци, чаши и плажни топки


Краен срок - 31 май 2018

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА СА:
Подаръчен ваучер за почивка за двама на стойност 200 лева от платформата Grabo.bg – 3 бр. /три броя/
Хамак с лого на Sinoptik.bg – 10 бр. /десет броя/
Чаша и плажна топка с лого на Sinoptik.bg – 10 бр. /десет броя/

За участие в Играта участникът трябва да посети сайта https://sinoptik.bg/.

Участието в Играта е безплатно. Всеки участник има право да участва еднократно в рамките на периода на провеждане на играта.

Участието в Играта се осъществява, като потребител посетил сайта https://sinoptik.bg/igra, въведе населено място във формата за търсене, както и посочи имена, мобилен телефон или имейл за връзка с него във формата за участие.

Участникът доброволно предоставя на Организатора на Играта личните си данни за обработване за целите на Играта, по-конкретно – за целите на идентификация на участвалите в Играта лица, записване на същите, както и за целите на идентификация на победителите в Играта и осъществяване на връзка с тях по повод на връчване на спечелените от тях награди. За избягване на всяко съмнение, събираните за целите на организиране и провеждане на Играта лични данни на участниците ще бъдат надлежно изтрити от Нет Инфо след приключване на Играта и изтегляне на печелившите в нея участници, т.е. личните данни следва да бъдат премахнати от всички системи и сървъри на Нет Инфо най-късно на 2 юни 2018 г.

Печелившите в Играта се определят чрез жребий на случаен принцип измежду всички, взели участие в играта

Жребият се провежда от Организатора.

За получаване на наградата е необходимо Участникът да потвърди желанието си да се възползва от нея в срок от 1 (един) месец, след като Организаторът на играта се е свързал с него чрез предоставен контакт.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на интернет страницата https://sinoptik.bg/igra на 01 юни 2018.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара