Спечелете хладилни чанти, комплект за къмпинг, престилки и шейкъри от Ocean


Краен срок - 10 юни 2018

Всеки понеделник ще обявяваме печелившите на тази страница. Първите 8 седмици ще раздадем по 10 награди, а на 11.06.2018 - 20 награди. Ако си сред изтеглените, ще получиш и имейл от нас.

Всеки потребител има право на едно участие в томболата, но пък няма ограничение колко рецепти може да си тегли! Регистрацията се случва веднъж и е валидна до спечелване на награда или изтичане на промоцията. Пълните игра на правилата вижте тук »

Пожелаваме ти кулинарно вдъхновение и вкусно хапване с OCEAN - полезната храна!

В промоцията могат да бъдат спечелени 100 награди:
- Пластмасов салатен шейкър (850 мл) от 3 части с включена вилица и мини контейнер за дресинг (около 70 мл);
- Готварска престилка в син цвят (с логото на Ocean);
- Охладителна чанта с изолиран джоб с цип и дръжка за носене. Размерът е приблизително 20,5 x 13,5 x 17 см; 

- Комплект къмпингарски инструменти от неръждаема стомана WILDLIFE, включващ разгъващ се нож, бутилка и отварачка за консерва, инструмент за премахване на котлен камък и винт за отваряне на коркови тапи, издърпваща се вилица и лъжица, халка за ключове, всичко опаковано в чанта с пространство за колан и закопчалка от велкро;

За да участвате в томболата за една от наградите, трябва да изпълните всяко едно от следните условия:

Да посетите интернет страницата на кампанията „Ocean Chef с Божана“.
Да изберете от двете падащите менюта/филтри съответно: * Филтър: „Подготви се за хапване…“ с опции - „У дома“, “В офиса“, „Сред природата“, „След спорт“; * Филтър: „Колко време имаш“ с опции 10, 20 и 30 минути

След клик върху бутона „Да сготвим“ се генерира автоматично рецепта с риба тон.

Участникът трябва да попълни формата за регистрация, да изпрати рецептата на имейла си, да се съгласи с Условията на играта. След като въведе данните си, участникът трябва да кликне върху бутон „Участвам“ и по този начин да заяви своето участие в томболата за награди. 8. Всеки участник има право да участва само веднъж в томболата за награди. Броят на изтеглени рецепти е неограничен и изпращането им на имейл е неограничен.

Един имейл адрес и телефонен номер може да се участва веднъж в томболата.

Всеки регистриран участник с имейл адрес участва в седмичната томбола за теглене на награди до края на Промоцията. Ако не бъде изтеглен в седмицата, в която се е регистрирал продължава да фигурира в листа с възможни печеливши до края на кампанията. 11. Всяка седмица от започването на промоцията ще бъдат изтегляни по 10 печеливши на 10 награди, а последната седмица от промоцията, изтеглените участници и награди ще бъдат 20.
Печелившите в Промоцията са длъжни да:
- Отговорят в срок от една седмица от датата на получаване на имейла, потвърждаващ, че са спечелили награда, за да потвърдят данните, на които да бъде изпратена наградата.
- Предоставят личните данни, които ще са необходими за получаване на наградата: три имена, адрес и телефон за доставка, които се изискват за процедурата по получаване на наградата, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

Наградите ще бъдат изпратени за сметка на Организатора не по-късно от 45 дни след изтичането на кампанията или до 25 юли 2018 г.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара